Ilmastomarssin odotetaan keräävän Helsinkiin tuhansia osallistujia

Ilmastomarssin odotetaan keräävän tuhansia ihmisiä tänään Helsinkiin. Iltapäivällä pidettävän marssin kutsui koolle yli 30 kansalaisjärjestöä ja yhteisöä.

Ilmastomarssilla vaaditaan tulevalta eduskunnalta sitoutumista selkeisiin ilmastotekoihin ja tiukempaan aikatauluun Suomen nettopäästöjen laskemiseksi alle nollan.

Perjantaina iltakahdeksaan mennessä marssille oli ilmoittautunut sosiaalisessa mediassa yli 6  000 osallistujaa, kertoi Greenpeace Nordenin tiedottaja Juuso Janhunen STT:lle. Kiinnostunut-klikkauksen oli puolestaan tehnyt noin 22  000 ihmistä.

Marssi kokoontuu Senaatintorilla kello 14.30 ja kulkee Aleksanterinkadun kautta eduskuntatalolle kello 15 alkaen. Ilmastomarssin vaatimuksia kuulemaan saapuvat eri eduskuntapuolueiden edustajat.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Valtiovarainministeriön tuore budjettiehdotus julkaistaan

Hallitus jatkaa kaksipäiväisiä koronaneuvotteluja Säätytalolla

Katiska-oikeudenkäynnissä käsitellään tänään Niko Ranta-ahon syytettä ex-puoliso Sofia Belorfin pahoinpitelystä

Heinolassa järvellä potkurivian vuoksi ajelehtinut alus ja sen matkustajat on saatu maihin

Hevonen vajosi mutaojaan, aasi ilmoitti huudoillaan kaverinsa hädästä

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

Korona tukahduttaa opiskelijabileet Jyväskylässä: tursajaiset siirtyvät, osa yökerhoista pysyy kiinni, eikä Kauppakadun Approkaan ole varma

Jyväskylä hakee 750 000 euron säästöjä muun muassa kirjastoista ja lasten liikunnasta – palveluja supistetaan, maksuja korotetaan ja henkilöstöä vähennetään

Murhan yrityksen kohteeksi joutunut Pekka Kataja palaa julkisuuteen ensi lauantaina – "Perunakuopasta pois"

Marin A-studiossa: Karanteeni- ja testauslinjauksessa olisi kaivattu selvempää viestintää – "Kyse ei ole poliittisesta päätöksestä vaan viranomaispäätöksestä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.