Iltalehti: Jari Sillanpäätä epäillään amfetamiinin vaikutuksen alaisena ajamisesta

Levy-yhtiö: "Meillä on ollut hyvä yhteistyö Jarin kanssa ja tuemme häntä mahdollisuuksien mukaan."

Laulaja Jari Sillanpään epäillään ajaneen huumausaineen vaikutuksen alaisena, uutisoi Iltalehti keskiviikkona.

Lehden mukaan Sillanpää kärysi ratista tiistaina illalla Helsingin keskustassa. IL:n tietojen mukaan Sillanpään epäillään käyttäneen amfetamiinia.

Iltalehti kertoi, että poliisipartio kiinnitti huomiota epävarmasti käyttäytyneeseen autoilijaan Lönnrotinkadulla. Poliisit pysäyttivät autoilijan, joka paljastui Sillanpääksi.

Iltalehden mukaan pikatesti reagoi huumausaineeseen, minkä perusteella poliisit tekivät kuljettajan asuntoon kotietsinnän.

Tutkinnanjohtaja Jari Pynnönen vahvisti keskiviikkona STT:lle, että poliisipartio pysäytti tiistai-illalla epäillyn huumekuskin Lönnrotinkadulla Helsingin keskustassa. Pynnönen ei kommentoi ajajan henkilöllisyyttä tai tapahtuman muita yksityiskohtia.

STT ei ole tavoittanut Sillanpäätä kommentoimaan asiaa. Hänen levy-yhtiönsä Warner Music Finland kommentoi asiaa lyhyesti tekstiviestillä.

– Meillä ei ole asiasta tarkempaa tietoa, vaan olemme uutistietojen varassa. Meillä on ollut hyvä yhteistyö Jarin kanssa ja tuemme häntä mahdollisuuksien mukaan.

Ilta-Sanomat: Ei vaikuta Vain elämää -ohjelman esittämiseen

Sillanpää nähdään parhaillaan suositun Vain elämää -televisiosarjan uusimman tuotantokauden jaksoissa monen muun tunnetun suomalaisartistin kanssa. Sillanpään päivä nähdään televisiossa perjantaina. Nelonen Median mukaan mahdollinen huume-epäily ei vaikuta Vain elämää -ohjelman esittämiseen, kertoi muun muassa Ilta-Sanomat.

Sillanpää on myös lähdössä syksyllä Valokeilassa-kiertueelle. STT ei tavoittanut Sillanpään keikkamyyjää kommentoimaan kiertueen kohtaloa.

 IL:n uutinen kirvoitti sekä kannustavia että pettyneitä kommentteja Sillanpään fanisivuilla Facebookissa.

– Olkoon vaikka maailman paras taiteilija, se on laitonta ja kiellettyä, eikä siitä tarvitse päätä silittää.

– Ihminen on ihminen heikoimmillaankin. Kaikkea ei tarvitse hyväksyä mutta meillä jokaisella on heikkoutemme ja elämä on artistillakin mistä emme tiedä. Ja ei tarvitsekkaan. Tsemppiä Jarille selvitä vastoinkäymisistä. Kukaan ei ole erehtymätön.

Tangokuninkuudesta tähteyteen

– Jari Veikko Sillanpää

– laulaja, viihdetaiteilija

– syntynyt 16.8.1965 Ludvikassa Ruotsissa

– tangokuningas 1995

– julkaissut toistakymmentä albumia

– tunnettuja hittejä mm. Satulinna, Kaduilla tuulee, Valkeaa unelmaa, Sinä ansaitset kultaa ja Vain elämää -cover Liekeissä

– Suomen edustaja Eurovision laulukilpailussa 2004

– Iskelmä-Finlandia 2005

– mukana Vain elämää -sarjassa 2012 ja Tähdet, tähdet -sarjassa voitto 2014, mukana myös Vain elämää -sarjan uusimmalla tuotantokaudella

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.