Iltalehti julkaisi koko 135-sivuisen hallitusohjelmaluonnoksen – lue tästä

Iltalehti on julkaissut sille vuodetun hallitusohjelmaluonnoksen kokonaisuudessaan. Lehti sai ohjelmaluonnoksen haltuunsa perjantaina.

Lue Iltalehden julkaisema luonnos tästä.

Nyt julkaistusta luonnoksesta on poistettu puolueiden ehdottamat lisäykset, korjaukset, poistot ja puheenjohtajien kompromissiesitykset. Julkaistun luonnostekstin pituus on 135 sivua.

Myös Helsingin Sanomat on saanut hallitusohjelman luonnoksen haltuunsa. IL ja HS ovat molemmat uutisoineet viikonlopun aikana laajasti uuden hallitusohjelman linjauksista.

Tuleva hallitus julkistaa ohjelmansa huomenna Helsingin keskustakirjasto Oodissa. Hallitusneuvotteluiden vetäjä Antti Rinne (sd.) kertoi perjantaina, että hallitusohjelman sisältö on valmis.

– Nyt tarkastellaan tekstin sanamuotoja ja vähän talouslukuja varmistellaan, mutta hallitusohjelma on paketissa, Rinne sanoi toimittajille perjantaina Säätytalolla.

Ohjelman julkistamisen jälkeen tulevat hallituspuolueet pitävät yhteisen retriitin, jossa puolueiden eduskuntaryhmät käyvät yhdessä läpi ohjelmaa. Hufvudstadsbladet kertoi perjantaina, että retriitti pidettäisiin Hotelli Korpilammella Espoossa, mutta tietoa ei ole vahvistettu.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Antti Rinne: Uuteen hallitukseen tulee 19 ministeriä, hallitusohjelma valmis

IL: Tuleva hallitus korvaamassa Hornetit täysimääräisesti, Puolustusvoimille lisää henkilöstöä ja huojennusta vuokriin

Lukiolaisten liitto älähti hallitusneuvottelijoiden ylioppilaskirjoituskaavailuista: "Onpahan Täysin. Käsittämätön. Temppu."

HS ja IL: Rinteen hallitus nostaa pakolaiskiintiötä

IL ja HS: Rinteen tuleva hallitus muuttamassa raiskauksen määritelmän ja laatimassa naisiin kohdistuvan väkivallan torjuntaohjelman

Hallitusohjelma vuoti julkisuuteen – näin se vaikuttaa sinun arkeesi

IL: Hallitus panemassa kiinalaiskrääsän kuriin – pienetkin paketit menevät verolle