Immonen Jyväskylän mellakasta: "En hyväksy väkivaltaa missään muodossa"

Kansanedustaja Olli Immonen (ps.) on kommentoinut Facebookissa Jyväskylän eilisiä väkivaltaisuuksia. Kirjoituksellaan hän irtisanoutuu lauantaisesta mellakasta.

– Koska poliittisilla vastustajillani tuntuu olevan nyt kova tarve kytkeä minut tavalla tai toisella mukaan tämän päivän ikäviin Jyväskylän väkivaltaisuuksiin, haluan tehdä selväksi pari asiaa, hän aloittaa.

Immonen kirjoittaa taistelevansa tavoitteidensa puolesta vain poliittisin keinoin ja kannustaa myös kaikkia muita yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneita toimimaan samoin.

– En hyväksy väkivaltaa missään muodossa. Suomen parlamentin jäsenenä taistelen tavoitteideni puolesta aina ja vain poliittisin keinoin, demokraattista tietä, kansanedustaja kirjoittaa.

Hän kertoo myös aikovansa jatkossa kiinnittää huomiota siihen, ettei omalla toiminnallaan synnytä minkäänlaisia väärin tulkittavissa olevia mielikuvia, jotka voisivat saattaa hänen kertomansa kyseenalaiseen valoon.

Uusnatsijärjestö Suomen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa pahoinpideltiin eilen kolmea ihmistä Jyväskylän keskustassa.

Immonen esiintyi kesäkuussa joidenkin järjestön jäsenten kanssa valokuvassa Eugen Schaumanin haudalla.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .