Isälle kahdeksan vuotta vankeutta insestistä

Porvoon käräjäoikeus on tuominnut isän ja äidin vankeuteen lastensa seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Perheenisä sai kahdeksan vuotta linnaa. Tuomio tuli kymmenestä eri rikoksesta, muun muassa törkeistä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöistä ja pahoinpitelyistä.

Isä makasi kehitysvammaisen tyttärensä, kun tämä oli 12-vuotias. Tytär tuli raskaaksi. Isä oli ollut tyttärensä kanssa toistuvasti sukupuoliyhteydessä. Isä myös pahoinpiteli tytärtään.

Myös perheen poika joutui seksuaalisten tekojen ja pahoinpitelyn kohteeksi. Poikaa lyötiin nyrkillä päähän ja vatsaan.

Isä määrättiin maksamaan tyttärelleen lähes 66 000 euroa vahingonkorvauksia.

Perheen äiti tuomittiin kahdeksi vuodeksi ja neljäksi kuukaudeksi vankilaan poikansa törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Sekä äiti että isä olivat kosketellet poikaa ja poika oli joutunut katsomaan toistuvasti vanhempiensa seksiä.

Oikeus määräsi äidin ja isän maksamaan pojalle noin 24 000 euroa korvauksia.

Isä oli myös heittänyt perheen kissan betoniportaisiin niin, että kissa kuoli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Tiede- ja kulttuuriministeri Saarikko vaatii kannanotossaan Suomeen toista koronatestausjärjestelmää – "Meidän on tehtävä kaikkemme, että vaihtoehdoksi ei jää vain Suomi kiinni -malli"

Koronakriisi nosti paikoittain noutokaljan arvostusta – Alkoholin ulosmyynnistä hyötyvät kuitenkin pääasiassa vain paikallispanimot

Sirpa ja Anneli muuttivat Espoosta pohjoiseen Keski-Suomeen – pankki sanoi kaksi kertaa ei, mutta nyt kaksikko pyörittää lämpöä ja raikkautta huokuvaa taidehotellia Pihtiputaalla

Yön uutiskooste: suolistosyövät yleistyvät, kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain, Bayern murjoi Barcelonan Mestarien Liigassa

Verkkojätti Amazon on ollut koronakriisin voittaja, mutta tutkija näkee uhkia senkin ympärillä – "Miten käy, jos seuraava katastrofi tapahtuu internetissä?"

Ari Helmisen uutisanalyysi: Korona latistaa SDP:n, keskustan ja kokoomuksen kokousten tunnelman – ja hillitsee pitkien puukkojen yötä

Kymmeniä suomalaisia jää kateisiin vuosittain – poliisi kaipaa tietoja yhteensä yli 400 kadonneesta

Suolistosyövät yleistyvät – nuorimmat sairastuneet ovat alle nelikymppisiä

Eurojackpotin potti nousee 22 miljoonaan euroon

Jämsän Vilja Rockissa osattiin ottaa korona huomioon: paikalla olleiden mukaan festaria olisi vaikea hoitaa paremmin – katso kuvasarja!

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.