Itsenäisyyspäivän paraatin moottorimarssi kulkee Jyväskylän kautta

Itsenäisyyspäivän valtakunnallinen paraati järjestetään tänä vuonna Kajaanissa, mutta kaupunkiin matkaava moottorimarssi näkyy Jyväskylän liikenteessä jo paria päivää aiemmin.

Porin prikaatin moottoroidut marssiosastot siirtyvät Kajaaniin sunnuntaina 4. joulukuuta. Kuusi ajoneuvoa lähtee aamuseitsemän aikaan Säkylästä ja kulkee Tampereen, Jyväskylän, Viitasaaren ja Kärsämäen kautta kaupunkiin.

Samana päivänä Jyväskylän ohittaa myös Panssariprikaatin moottorimarssi. Tampereelta lähtevä osasto lähtee Tampereelta ja kulkee Ysitietä pitkin Jyväskylän läpi Kuopion kautta Kajaaniin. Osastoon kuuluu yksi neljä metriä leveä erikoiskuljetus sekä eri osastona liikkuva viiden ajoneuvon joukko.

Panssariprikaatin ajoneuvot ohittavat Jyväskylän myös maanantaina 5. joulukuuta. Marssiosasto kulkee samaa reittiä edeltävän päivän marssin kanssa, mutta se lähtee Tampereelta jo aamuyöllä kello kolmen aikaan. Osastossa on kaksi erikoiskuljetuserää, joista ensimmäisessä on viisi ajoneuvoa ja toisessa erässä kaksi ajoneuvoa. Kuljetuksien leveys on neljä metriä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .