Jämsän puukotuksen motiivi yhä mysteeri – uhrin mukaan "ei minkäänlaista riitaa"

Poliisi on päässyt kuulustelemaan Jämsän keskustassa lauantai-iltana tapahtuneen puukotuksen uhria.

Vuonna 1990 syntyneen jämsäläismiehen kertomus ei kuitenkaan tuonut suuremmin lisäselvyyttä sille, miksi vuonna 1999 syntynyt jyväskyläläisnainen iski häntä veitsellä rintaan.

Uhrin mukaan hän oli ollut kävelemässä Lamminsuon puiston ohi, kun puistossa ollut, miehelle entuudestaan tuntematon nainen oli lähestynyt häntä. He olivat keskustelleet jonkin aikaa, kunnes nainen oli pyytänyt miestä poistumaan. Keskustelu oli jatkunut vielä hetken, kunnes nainen oli huitaissut kädellään ja lähtenyt juoksemaan kohti linja-autoasemaa. Mies lähti kävelemään eri suuntaan ja huomasi vasta tässä vaiheessa, että hänen rinnastaan vuotaa vertaa.

Uhri on Jämsässä asuva turvapaikanhakija, mutta tutkinnan tässä vaiheessa teolle ei vaikuta olevan minkäänlaista rasistista motiivia.

– Asianomistajan mukaan kaksikolla ei ole ollut minkäänlaista riitaa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari Sisä-Suomen poliisista kommentoi torstaina.

Nainen vangittiin keskiviikkona todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Mies on ollut hoidettavana Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Hänen vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .