Jämsässä viikonlopun aikana mökkimurtoja – näitkö jotakin epäilyttävää?

Jämsässä murtauduttiin viime viikonlopun aikana samalla alueella Kuusjärven rannalla sijaitseviin kolmeen rakennukseen: yhteen kesämökkiin Rappeentiellä, yhteen saunarakennukseen Vallesmanninpolulla sekä yhteen kesämökin varastorakennukseen Kulovuorentiellä.

Varkaiden mukaan tarttui muun muassa keittiöaterimia, Lapinleuku-puukko, messinkinen kynttelikkö, kaksi painepesuria, joista toinen oli merkiltään Kärcher, polttomoottorikäyttöinen lehtipuhallin, sähkökäyttöinen käsihöylä, naulahiomakone ja Boch-merkkinen akkuporakone kuljetussalkkuineen.

Tekijöistä ei ole tietoa tässä vaiheessa esitutkintaa. Epäiltyjä rikoksia tutkitaan varkausrikoksina. Tällä hetkellä vaikuttaa poliisin mukaan siltä, että kyseessä lienevät samat tekijät.

Poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä muun muassa alueella viikonlopun aikaan liikkuneista epäilyttävistä ajoneuvoista ja henkilöistä. Näistä voi ilmoittaa puhelimitse arkena Jämsän poliisille numeroon 0295445741 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi tai jamsa.rikostorjunta.sisa-suomi@poliisi.fi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.