Jättihuomion saanut Facebook-päivitys onnistui – Akka palkattiin rattiin

Nurmeslainen Iida Lukander julkaisi viime sunnuntaina Facebookissa työhakemuksen, joka oli normaalista poikkeavaa mallia.

Hän kirjoitti tilapäivitykseen lennokkaasti omasta persoonastaan ja kokemuksestaan. Tilapäivityksessä oli myös mukana kuva, jossa Lukander poseeraa "Palkkaa akka rattiin" -kyltin kanssa.

Hakemus tuotti tulosta, sillä jo 15 minuutin päästä ensimmäinen työnantaja lähestyi suoralla työtarjouksella. Lukander päätti tarttua tarjoukseen. Uusi työpaikka sijaitsee Pohjois-Savossa.

– Todella kiitollinen olo. Hirveän positiivisia kommentteja on tullut, että vitsi mikä tekemisen meininki, Lukander kertoi tuntemuksistaan.

Äskettäin puutavaran autokuljetuksen ammattitutkinnon suorittanut Lukander koki Facebook-päivityksen helpoimmaksi tavaksi saada töitä valmistumisen jälkeen.

– Alan töistä ei hirveästi ilmoitella netissä. Minulla on myös aika iso kynnys lähteä soittelemaan tuntemattomille ihmisille, että olisiko töitä, Lukander kertoi.

Hän yllättyi, kuinka nopeasti työhakemus lähti leviämään tuttujen ja tuntemattomien keskuudessa. Juttua jaettiin torstaihin mennessä lähes 4200 kertaa.

– Ajattelin alkuun, että kymmenen jakoa olisi hyvä. En missään nimessä olisi uskonut, että se lähtisi niin nopeasti liikkeelle, Lukander naureskeli.

Koko ikänsä Nurmeksessa asunut Lukander on harvinaisessa joukossa. Hänen vuosikurssiltaan on nyt vain kaksi henkilöä saanut oman alan töitä valmistumisen jälkeen.

Tällä ilmoituksella töitä löytyi

"TUKKIJUSTIINA TÖITÄ VAILLA!

Vuosimallia -88 oleva jämäkkä, alkuperäisosilla ja tehokkaalla moottorilla varustettu taloudellinen puutavara-autonkuljettaja nyt työmarkkinoilla! Kovaääninen ja hilpeyttä herättävä luotettavatoiminen yksilö. Vastaavanlaisia harvoin tarjolla.

Juuri puutavaran autokuljetuksen ammattitutkinnon läpäissyt, ei tarvitse CAP-kouluttaa ennen vuotta 2022. Lisävarusteena mm. työ- ja tieturvakortit. Ollut ajokäytössä pari vuotta, mm. sahahakkeen ajossa. Soveltuu erityisesti Savo - Karjala - Keski-Suomi -alueille. Ota koeajolle!"

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .