JYP-henkinen kaveriporukka tempaisi: Yli sata henkeä lättähattujunalla Lahteen

Lahdessa pelataan lauantaina kello 17 alkaen jääkiekon SM-liigan ottelu Pelicans-JYP. Ainakaan kannustuksen puutteesta ei hurrikaanien menestys illan pelissä tule olemaan kiinni, sillä paikan päälle lähtee paljon JYPin kannattajia.

Reilut 100 JYPin kannattajaa matkaa tänään Lahteen vähän erikoisemmalla menopelillä, nimittäin lättähattujunalla. Matkaan lähdettiin aamulla hieman ennen yhdeksää. Kyseessä on JYP-henkisen kaveriporukan oma reissu. Matkassa mukana ovat esimerkiksi JYPin puolustaja  Kalle Koskisen pikkuveli Olli Koskinen ja jyväskyläläinen venekauppias Tero Kivelä.

Kivelän mukaan 50-luvun lättähattujuna on oiva tapa pitää perinteitä yllä. Juna ja kuski saatiin hommattua reissua varten tuttujen kautta. Junassa on myös asiaankuuluvaa ohjelmaa, kuten kansanmusiikkia. Vaunuja on neljä.

Kivelä uskoo vankasti, että JYP hoitaa pisteet kotiin Lahdesta.

– Se on selvä homma. Ainoa asia mikä on epäselvä, on se, missä vaiheessa peli ratkeaa JYPin eduksi, Kivelä sanoi.

Lättähattujuna saapuu Salpausselän pistoraiteelle jäähallin viereen hieman ennen neljää iltapäivällä. Paluumatka alkaa heti pelin jälkeen ja porukka on takaisin Jyväskylässä yöllä yhden jälkeen.

Lahteen lähtee myös muita kannattajia. JYP Fan Clubin järjestämälle fanimatkalle perinteisesti bussilla oli ilmoittautunut vajaat 40 kannattajaa. Näin ollen Lahdessa on tänään paikalla vähintäänkin 150 JYPin kannattajaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.