Joku tuikkasi auton tuleen– Poliisi kaipaa vihjeitä

Henkilöauto sytytettiin tuleen sunnuntaina aamulla liikerakennuksen takapihalla Jyväskylän Ahjokatu 28:ssa. Auto oli pysäköity talon seinustalle. Poliisi kertoo, että ilmoitus palosta tehtiin kello 7.50.

Palaneen auton vieressä ollut henkilöauto syttyi sekin palamaan kuumuuden vaikutuksesta, ja kaksi seuraavaa autoa kärsi nokivahinkoja. Pelastulaitoksen mukaan palo uhkasi levitä myös muihin autoihin ja viereiseen liikerakennukseen. Paikalle hälytettiin lisää pelastuslaitoksen yksiköitä ja palo saatiin nopeasti hallintaan.

Liikerakennuksen ikkuna rikkoutui, ja seinä kärsi savu- ja nokivahinkoja.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikista palon sytyttämiseen mahdollisesti liittyvistä havainnoista ja tiedoista suoraan asian tutkijoille puhelinnumeroon 050?456?0471.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

Tiesitkö, että ilman karkauspäivää talvi osuisi ennen pitkää heinäkuulle? – Säynätsalolainen Hanne Hytönen täyttää tänään sekä 36 että 9 vuotta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.