Jopa 17 ihmisen epäillään osallistuneen susien salakaatoon Perhossa

Jopa 17 ihmisen epäillään osallistuneen susien salakaatoon Perhossa viime viikonloppuna, kertoo poliisi. Epäillyistä kuusi on ollut pidätettyinä.

Keski-Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona iltapäivällä tutkinnanjohtajan esityksestä yhden epäillyn, jota on nyt esitetty vapautettavaksi.

Poliisille on esitutkinnassa muodostunut kuva siitä, miten tapahtumat ovat Perhossa edenneet. Lauantaina alkanut susijahti jatkui sunnuntaina, koska lauantaina ei ilmeisesti oltu saatu kaadettua kaikkia havaittuja susia, poliisi kertoo.

Metsästys jatkui sunnuntain iltaan saakka, jolloin poliisi otti epäiltyjä kiinni. Sudet ammuttiin lauantaina.

Törkeänä metsästysrikoksena tutkitun tapauksen esitutkinta jatkuu teknisten näytteiden analysoinnilla ja etenee aikanaan syyteharkintaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Media: PS-nuoret hylkäsivät puoluejohdon vaatiman sääntömuutoksen

Jyväskylän kaupunki salaa valtaosan Alvan myyntiä selvittäneestä konsulttisopimuksesta – "Kaupunki tuntuu toimineen tosi kevyillä perusteilla", arvioi tutkija

Mänttä-Vilppulan kohutun lentokenttähankkeen sopimus herättää paljon kysymyksiä: "Ei tunnu olevan oikein päätä eikä häntää"

Kohu Mänttä-Vilppulan rakennushankkeesta ei näytä hätkäyttävän Tahkolla ja Luumäellä – "Ei ole ilmennyt mitään sellaista, mistä pitäisi olla huolestunut"

Kommentti: Repimisestä rakentamiseen

Kyyjärveläisen Ilpo Sääksjärven elämä on muuttumassa irtisanomisen seurauksena – "Olen miettinyt, millä tavalla työnantaja valitsee irtisanottavat"

Henkilöauto päätyi yöllä ojaan Saarijärvellä – kuljettajaa ei löydetty

Yön uutiskooste: Oslossa ylipistosairaalan työntekijällä on todettu koronavirustartunta, Wall Streetilla heikoin viikko sitten vuoden 2008 finanssikriisin

Opettajankoulutukseen hakeville on tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteinen soveltuvuuskoe – “Sukupuoli ei ole arviointikriteeri”

Ajatustyössä täytyy osata sanoa ei – keskitytkö oikeisiin asioihin?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.