Joulun paluuliikenne sujunut rauhallisesti – joulunpyhinä liikenteessä kuoli ainakin yksi

Joulun paluuliikenne sujui tapaninpäivänä verrattain rauhallisesti. Tampereen tieliikennekeskuksesta kerrottiin, että autoilijoita oli eniten liikenteessä iltapäivällä kolmen paikkeilla, ja sen jälkeen liikennemäärät vähentyivät.

Tapaninpäivänä vältyttiin suurilta liikenneonnettomuuksilta, sillä paluuliikenne jakautui usealle päivälle ja ajokeli oli pääosin hyvä. Tosin Keski-Suomessa ajokeliä heikensivät lumi- ja räntäsateet.

Täysin ilman onnettomuuksia eivät joulunpyhät kuitenkaan sujuneet.

Pohjois-Pohjanmaalla Siikajoella sattui joulupäivänä alkuillasta kahden henkilöauton kolari, jossa oli mukana kaikkiaan seitsemän ihmistä. Heistä kolme oli lapsia.

Kaikki osallisena olleet vietiin jatkohoitoon, mutta vammojen vakavuutta ei kerrottu julkisuuteen. Kuljettajia jouduttiin irrottamaan autoista, mutta matkustajat olivat päässeet itse ulos.

Ahvenanmaalla tapahtui joulupäivänä liikenneonnettomuus, joka vaati yhden kuolonuhrin. Onnettomuudessa kuoli noin 50-vuotias mies ja loukkaantui noin 40-vuotias mies. Loukkaantunut toimitettiin helikopterilla Turkuun sairaalaan, jossa hän oli poliisin mukaan tapaninpäivänä yhä hoidettavana.

Miehet olivat olleet liikkeellä henkilöautolla. Poliisi selvittää yhä onnettomuuden tarkempaa kulkua ja kaipaa tapahtumasta mahdollisia silminnäkijähavaintoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.