Extreme-juhannussauna kulkee maalla ja vedessä – kaatumisesta huolimatta

Stunt Freaks Team, extremetemppuja ammatikseen tekevä ryhmä, juhannussaunoi Petäjävedellä. Ryhmän erilainen juhannussaunavideo julkaistiin Youtubessa tällä viikolla. Extreme-saunaan kuuluu ainakin perässä vedettävä saunakärry, crossipyöriä, vesijetti, moottorikelkka ja tietysti muutama jättimäinen räjähdys.

– Ajatus erilaisesta saunasta heräsi Lapin tundralla, jossa kuvasimme pitkiä päiviä sormet kylmästä puutuneina. Mietittiin sitten ihan vitsillä, että tehdään juhannukseksi omalle treenipaikalle Petäjävedelle mönkkärin peräkärrystä sauna, siellähän on hyvä lämmitellä! Oikeat yhteistyökumppanit, Ultratec-peräkärryt ja Harvia innostuivat ajatuksesta ja homma laitettiin nopeasti yhteisvoimin käyntiin, kertoo Stunt Freaks Teamin Juha Ruokolainen.

– Alustaksi tuli Ultratecin mönkijän iso peräkärry, johon tilattiin mahdollisimman lujaa ja kevyttä peltiä. Harvian saunatehdas asensi kiukaan ja teki lauteet sekä eristeet seiniin. Ennen testiajoa kokeiltiin, että kuinka helposti se kaatuu, mutta näytti siltä että ei millään.

Toisin kävi – kärry kaatui, mutta se myös kellui.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .