Junaliikennettä sotkenut vika Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä korjattu – junat palaavat aikatauluun illan ja yön aikana

Turvalaitehäiriö Riihimäen ja Hämeenlinnan välillä on korjattu, kertoo Liikennevirasto. Junaliikenteen odotetaan palaavan normaaliksi illan tai yön aikana.

VR:n mukaan sovitut junien perumiset pysyvät voimassa, mutta uusia ei pitäisi enää tulla. Lähijunat lähtevät kulkemaan Helsingin ja Tampereen välillä jälleen puoli kahdeksan aikaan.

Vika johtui sulakeviasta Leppäkosken liikennepaikalla. Se esti junien kauko-ohjaamisen Tampereelta Riihimäen ja Turengin välillä.

Häiriöalueella kulki kerrallaan yksi juna suuntaansa hitaalla nopeudella, mutta kaikkia kiireisellä välillä matkustaneita ei saatu mahtumaan näihin.

VR:n mukaan häiriö vaikutti useisiin tuhansiin matkustajiin. Kaikkiaan se tulee viivästyttämään noin 20 junan kulkemista.

Pisin myöhästyminen on VR:n mukaan ollut 2,5 tuntia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Moottoripyöräilijä törmäsi puuhun asutusalueen keskellä Jyväskylässä – kuljettaja loukkaantui vakavasti

Heinäkuussa rikottiin Tikkakosken Ilmavoimamuseon kävijäennätyksiä – kävijämäärä kasvoi kolmanneksella

Vaaralliset tienylitykset ja kiireiset autoilijat pelottavat ekaluokkalaisten vanhempia – koulunsa aloittava jyväskyläläinen Viivi tuntee reitin koululle jo päiväkotiajalta

Yön uutiskooste: Koulutyö alkaa monissa kouluissa tänään, ydinsukellusvene Kurskin uppoamisesta 20 vuotta

Johtavat lääkärit kiristäisivät kokoontumisrajoituksia – "Nyt on menty yli sen rajan, missä kohtuudella voi olettaa tämän viruksen pysyvän aisoissa"

Hallitus kokoontuu tänään iltakouluun lomien jälkeen

Koulutyö alkaa monissa kouluissa tänään, ensimmäiset kiirehtivät opintielle jo eilen

Valtiovarainministeriön on määrä saada valmiiksi ehdotuksensa ensi vuoden budjetiksi – neuvotteluissa etsitty keinoja esimerkiksi vientiteollisuuden auttamiseksi

Jyväskyläläinen asianajaja Henry Saleva seurasi humalaista rekkakuskia yli 40 kauhuntäyteistä minuuttia: "Jos olisi osunut kohdalle, olisi varmasti ollut henki pois" – katso video heittelehtivästä rekasta

Opettajien lomautukset alkoivat Karstulassa ja jatkuvat syksymmällä – "Ensi vuoteen haemme muita säästöjä"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.