Juopuneen some-sotilaan auto sinkoutui katon kautta ympäri

Mashiri kertoi juovuksissa ajamastaan kolaristaan Twitterissä eilen.

Some-sotilaana tunnetun majurin James Mashirin viikonloppuna humalassa Turussa ajama kolari oli raju. Mashiri menetti autonsa hallinnan tien kaarteessa, ajautui viheralueen yli vastaantulevien kaistalle ja törmäsi toiseen autoon. Törmäyksen jälkeen Mashirin auto sinkoutui toisen auton yli ja pyöri katon kautta ympäri.

Poliisi julkaisi kolarin kuvauksen jo lauantaina. Rikoskomisario Jaakko Haukka vahvistaa STT:lle, että kyse on samasta tapauksesta, jonka Mashiri on tuonut julkisuuteen.

Mashiri kertoi juovuksissa ajamastaan kolarista Twitterissä eilen. Hän itse luonnehti törmäystä nokkakolariksi tai osittaiseksi sivutörmäykseksi.

Vastaan tulleen auton kuljettaja loukkaantui ja joutui sairaalaan.

Seuraamuksista ei vielä tietoa

Mashiri toimii Puolustusvoimien logistiikkalaitoksella osastoesiupseerina. Hän on tunnettu turvallisuuspolitiikan kommentaattori, koska kirjoittaa aiheesta omassa blogissaan sekä osallistuu aktiivisesti keskusteluun muualla mediassa.

Puolustusvoimat ei ole vielä kommentoinut, onko tapauksella seuraamuksia.

Poliisi tutkii tapausta rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Työoikeuden professori Seppo Koskinen Turun yliopistosta arvioi STT:lle eilen, että rattijuopumus voisi johtaa upseerilla virkasuhteen irtisanomiseen tai jopa purkamiseen.

Puolustusvoimat puntaroi juopuneena kolaroineen majurin jatkoa