Jyhkeä kaupungintalo kutsuu kierrokselle

Jyväskylän kaupungintaloon pääsee kurkistamaan opastetuilla yleisökierroksille torstaina 17. ja lauantaina 19. päivä. Opastettu yleisökierros peruskorjatussa kaupungintalossa tarjoaa tilaisuuden tutustua kaupungintalon historiaan ja nykypäivään. Kierros suuntautuu kaupungintalon julkisiin tiloihin eri kerroksissa. Kierroksen aikana kerrataan myös kolme vuotta sitten valmistuneen korjauksen perustietoja ja esitellään talossa olevia taideteoksia.

Kierroksille on vapaa pääsy, mutta lippu on noudettava etukäteen Jyväskylä-infosta Kauppakeskus Forumista Asemakadulla. Jäljelle jääneitä lippuja voi kysyä oppaalta/luotsilta ennen kierroksen alkua kaupungintalolla.

Sisäänkäynti kaupungintaloon on kaupunginteatterin puoleisesta Poliisikamari-ovesta. Kierroksen kesto on 45 minuuttia ja kullekin kierrokselle voi osallistua korkeintaan 15 henkilöä. Kierroksille ei voi tehdä puhelinvarauksia.

Oppaina toimivat Jyväskylän Matkailuoppaat sekä vapaaehtoiset kulttuuriluotsit. Kierrokset järjestävät Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän Matkailuoppaat ja vapaaehtoiset kulttuuriluotsit.

Yleisökierrosten ajat ovat torstaina kello 10, 11, 12, 13, 14 ja 15 ja lauantaina kello 11, 12, 13, 14 ja 15.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .