Jyrki Järvilehto loukkaantui veneturmassa

Entinen F1-urheilija Jyrki Järvilehto loukkaantui perjantain vastaisena yönä veneonnettomuudessa Tammisaaren edustalla, kertoo MTV3.

Turmassa kuoli yksi mies ja toinen loukkaantui vakavasti. Yli kuusimetrinen vene törmäsi rajusti Jomalvikin sillan kiviperustukseen hieman aamuneljän jälkeen.

Poliisi ei perjantaina iltapäivällä vahvistanut STT:lle loukkaantuneen miehen henkilöllisyyttä. Poliisi mukaan turmassa loukkaantunut jouduttiin leikkaamaan sairaalassa. Hän oli sekavassa tilassa päähän kohdistuneen iskun vuoksi, eikä tapahtuneesta saatu vielä perjantaina varmoja tietoja. Poliisille oli päivällä epäselvää, kumpi miehistä kuljetti venettä.

Onnettomuuspaikan nopeusrajoitus on viisi kilometriä tunnissa. Merivartioston mukaan vene ajoi reilua ylinopeutta, mahdollisesti jopa yli 70 kilometriä tunnissa.

Onnettomuuspaikalle hälytettiin pelastuslaitos, poliisi, merivartiosto ja lääkärihelikopteri Medi-Heli.

Poliisi epäilee, että alkoholilla oli osuutta tapahtumiin. Sekä uhri että loukkaantunut ovat MTV3:n mukaan syntyneet 60-luvulla. Toinen miehistä oli veneen kuljettaja.

Uusimmat

Kotimaa

Jyväskylän yläkoulujen personal trainer -toiminta laajenee – Oppilaille ilmaista liikunta- ja ravintoneuvontaa

Kattopeltejä irtosi Yliopistonkadulla – pelastuslaitos esti vaaran sunnuntaina

Timo Soinia yritettiin lyödä Korson maalaismarkkinoilla Vantaalla – ulkoministeri kiittää turvamiehiä blogissaan

Vanhusjärjestöt huolestuivat vanhuspalveluiden keskittymisestä – "Suuret monikansalliset toimijat syövät pienempiä kotimaisia, ja se on erittäin valitettavaa."

Muuttuuko Jämsän Pässinmäki taidetaloksi? – Kauko Sorjosen säätiö osti entisen edustuskerhon

Kiinniotto Jyväskylässä: Poliisi löysi aggressiivisen henkilön hallusta neljä veistä

Loton pääpotti meni Tampereelle – tuoretta miljonääriä odotetaan Veikkauksen pääkonttorille

"En voi hyväksyä sitä, että sokeasti tottelemme määräyksiä" – jyväskyläläinen hammaslääkäri kieltäytyi influenssarokotuksesta, nyt hän elää irtisanomisuhan alla

Naapuri kuunteli radiosta, kun viereisessä asunnossa ollut vankikarkuri uhkasi räjäyttää koko talon, ja silloin alkoi jännittämään – Lahden piirityksestä on 25 vuotta

Rivitaloasunto palaa Salossa, koko talo evakuoitu

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.