Jyväskylään jysähti jättipotti! Kahdeksan miljoonan lottorivi pelattiin Seppälän Prismassa

Lauantai-iltana juhlittiin todennäköisesti jossain päin Jyvässeutua uutta miljonääriä. Loton kierroksella 18/2019 löytyi nimittäin yksi seitsemän oikein -tulos ja se pelattiin Seppälän Prisman Veikkauspisteellä. Onnekas lottoaja ei käyttänyt Veikkaus-korttia, joten hänen pitää säilyttää kuponkinsa ja lunastaa voittonsa Veikkauksen pääkonttorista Helsingistä.

Aivan varmaa ei tietenkään ole se, että pelaaja olisi Jyväskylästä tai edes Keski-Suomesta. Veikkaus tiedottaa ainoastaan sen pelipisteen, jossa päävoitto on pelattu, joten miljonääri saattaa olla ollut esimerkiksi työ- tai ohikulkumatkalla Seppälässä. Koska jättipotti voitettiin ilman Veikkaus-korttia, ei onnekkaan pelaajan henkilöllisyys ole vielä edes Veikkauksen tiedossa.

Lauantain kierroksen oikea rivi on 5, 10, 12, 15, 26, 30 ja 33. Lisänumeroksi arvottiin 34 ja plussanumeroksi 22.

Loton kahdeksan miljoonan voitto on vuoden 2019 toiseksi muhkein potti. Helmikuussa jakoon meni kaikkien aikojen suurin Loton yksittäinen summa, kun lohjalaisen MK-marketin asiakas voitti 15,5 miljoonaa euroa.

Jokerin oikea numerosarja kierroksella 18/2019 on 4 0 7 5 9 9 6. Lomatonnin oikea kaupunki on Dublin ja numero 41. Tonneja lähti jakoon 21 kappaletta.

Ensi viikolla Loton potti on 1,2 miljoonaa euroa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.