Jyväskyläläinen Petra Roivainen, 28, sai vinkkejä vauva-arkeen Palokan neuvolassa – Uusi Vauvan kaa -tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa kahdesti vuodessa

Jyväskyläläinen Petra Roivainen, 28, osallistui Vauvan kaa -tapahtumaan lauantaina Jyväskylässä puolivuotiaan Isla-tyttärensä kanssa. Messutyyppinen lapsiperheille ja vauvaa odottaville perheille suunnattu hyvinvointipäivä järjestettiin Jyväskylässä nyt ensimmäistä kertaa. Tapahtuma pidettiin Palokan neuvolassa.

– On hyvä, että yhdestä paikasta sai kootusti vinkkejä siitä, mitä palveluita ja tukea lapsiperheelle on tarjolla. Tänne oli helppo tulla vauvankin kanssa. Itse kysyin rokotusasioista matkoihin liittyen, kommentoi Roivainen.

Myös Isla-vauvan kummitäti Jemina Lakka koki tapahtuman tarpeellisena, sillä hän on raskaana ja laskettu aika on heinäkuun alussa.

– Vaikuttaa siltä, että tukea pikkulapsiperheille on saatavilla. Halusin tietää synnytyksen kivunlievityksestä, ja sain täältä varattua TENS-laitteen.

– Vähän tässä jo synnytys jännittää. Uskon, että itselläni on aika realistinen käsitys pikkulapsiarjesta, olen sitä jonkun verran nähnyt, sanoi Lakka.

Vauvan kaa -tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa Jyväskylässä kaksi kertaa vuodessa. Tapahtuma on osa Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskuksen neuvoloiden tarjoamaa maakunnallista perhevalmennusta ja neuvolatoimintaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .