Jyväskyläläinen kansanedustaja hakee jatkokautta

Jyväskyläläinen kansanedustaja, kokoomuksen Sinuhe Wallinheimo asettuu ehdolle ensi kevään edustakuntavaaleissa. Wallinheimo istui ensimmäisen kautensa eduskunnassa tultuaan valituksi vaaleissa keväällä 2011.

Wallinheimo kertoo päätöksen syntyneen kansalaisten, järjestöväen ja keskisuomalaisen yrityselämän vaikuttajien kanssa keskusteltuaan.

– Pyyntöjä jatkaa eduskunnassa ensi vaalikaudella on tullut pitkin viime talvea ja kevättä, mutta lopullinen päätös perheen kesken tehtiin vasta hiljattain. Perheen tuki on välttämätön, kun työ vie arkisin toiselle paikkakunnalle, mutta ilman laajaa tukea eri tahoilta Arkadianmäelle ei ole asiaa. Tuntuu hyvältä saada tällä tavoin tunnustusta työlleen, Wallinheimo sanoo.

Wallinheimo kertoo jatkavansa eduskunnassa keskisuomalaisten yritysten ja liikuntaihmisten viestinviejänä.

– Se, että esimerkiksi Vihtavuoren ruutituotanto jatkuu, konepajateollisuuteen on saatu positiivista virettä ja että Keski-Suomen asema valtakunnan liikuntakentällä on vahvistunut, ovat asioita, joista olen aidosti ylpeä. Tätä työtä haluaisin nyt jatkaa, Wallinheimo sanoo.

Ehdolle yhteensä 7 henkilöä

Keski-Suomen Kokoomuksen ylimääräisessä piirikokouksessa ehdolle ensi vuoden eduskuntavaaleihin ilmoitti lähtevän myös viisi muuta jyväskyläläistä; liikuntatieteiden opiskelija Caius Forsberg, heinäkuussa Henna Virkkusen paikan eduskunnassa jo ottava kuntayhtymän johtaja Mikael Palola, yrittäjä Sirpa Pii-Keinonen, eversti evp. Juha Suonperä ja toiminnanjohtaja Kati-Erika Timperi. Samalla kerrottiin myös laukaalaisen yrittäjä Maarit Heikkisen lähdöstä ehdolle.

– Tavoitteena on parantaa Kokoomuksen asemaa maakunnassa ja varmistaa vähintään kaksi paikkaa, sanoo Keski-Suomen Kokoomuksen toiminnanjohtaja Olli-Pekka Niskanen.

Keski-Suomen Kokoomus tulee nimeämään täyden 14 ehdokkaan listan ilman vaaliliittoja. Loput seitsemän ehdokasta piiri nimeää syksyllä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .