Jyväskyläläinen sarjapahoinpitelijä hakkasi naisen kotiinsa

24-vuotias jyväskyläläismies tuomittiin maanantaina seitsemännen kerran kolmen vuoden sisällä pahoinpitelyrikoksesta. Tällä kertaa miehen uhriksi joutui nuori jyväskyläläisnainen, jonka luona mies oli vierailulla viime joulukuussa. Sarjapahoinpitelijä heitti naisen asunnon lattialle, töni tätä useita kertoja ja veti pakoon yrittäneen naisen takaisin asuntoon. Naisen pää iskeytyi pahoinpitelyn aikana lattiaan, hän sai ruhjeen nenäänsä ja hänen suustaan tuli verta.

Keski-Suomen käräjäoikeus käytti tuomiossaan koventamisperustetta, sillä miehen jatkuva samankaltainen rikollisuus osoittaa ilmeistä piittaamattomuutta lain kielloista ja käskyistä. Edellisen kerran hänet tuomittiin pahoinpitelystä ehdottomaan vankeuteen maaliskuussa, kun mies oli mukana kolmen miehen porukassa, joka pahoinpiteli uhrinsa kuristamalla, lyömällä ja hakkaamalla kuivauslastalla selkään.

Tällä kertaa mies tuomittiin 100 päiväsakkoon, josta maksettavaa tuli 600 euroa. Lisäksi hän joutui korvaamaan uhrille 250 euroa kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .