Jyväskyläläisnaisen epäillään tulleen raiskatuksi Jämsässä viikonloppuna – poliisi kaipaa havaintoja

Sisä-Suomen poliisi kertoo tutkivansa epäiltyä raiskausrikosta, joka tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Jämsässä. Tapaus sattui Koskentiellä kevyen liikenteen väylän vieressä olevissa pusikoissa.

Vuonna 1993 syntynyt jyväskyläläisnainen käveli ravintolaillan jälkeen yksin Jämsästä kohti Jämsänkoskea yöllä kello kahden jälkeen, kun hänen taakseen Koskentielle pysähtyi henkilöauto.

Autosta oli noussut ulkomaalaistaustainen mies, joka oli raiskannut tämän läheisessä pusikossa. Mies oli puhunut englantia.

Lue myös: Jämsän raiskausepäily on poliisin mukaan yksittäinen tapaus – Perussuomalaisten Kotiaho: "Tuomitsen sellaisen asian, oli teon takana kuka tahansa"
 

Poliisilla ei ole tiedossa epäiltyä tekijää. Tuntomerkeiksi poliisi kertoo tummat hiukset ja ulkomaalaistaustaisuuden. Auto, jolla tekijä oli liikkeellä, on punainen porrasperäinen henkilöauto. Uhrin mukaan autossa oli myös toinen mies, joka oli odotellut auton ulkopuolella teon aikana.

Poliisi pyytää havaintoja Koskentien tapahtumista lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä.

Pienimmätkin vihjeet voi ilmoittaa suoraan Jämsän poliisille numeroon 0295 414 741 tai vihjenumeroon 0295 414 811 tai laittaa sähköisesti osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Jämsän raiskausepäily on poliisin mukaan yksittäinen tapaus – Perussuomalaisten Kotiaho: "Tuomitsen sellaisen asian, oli teon takana kuka tahansa"

Kommentointi on suljettu