Jyväskyläläistaustaiselle toimittajalle oma tv-ohjelma

Yle TV1:ssä alkaa uusi ajankohtaisohjelma Perjantai. Perjantaisin kello 21.05 Tampereen TTT-klubilta suorana lähetettävää ohjelmaa juontaa jyväskyläistaustainen Pekka Vahvanen sekä Sean Ricks. Ohjelma alkaa tulla ulos 15.1.2016.

– Usein kiinnostavimmat aiheet ajankohtaisohjelmissa eivät ole viikon uutisvirrasta, vaan ovat ohimeneviä hetkiä suurempia aikamme kysymyksiä. Yritämme etsiä asioiden perimmäistä olemusta, joka on hukkumassa poliittisen korrektiuden, välinpitämättömyyden ja informaatiotulvan alle, Keskisuomalaisessa journalistisen oppinsa saanut Pekka Vahvanen sanoo.

Keskittymistä helpottaa, että vieraita on jokaisessa lähetyksessä vain kaksi.

Vahvanen tunnetaan jo printtimedian ajoilta juttuaiheista, jotka eivät ole ihan tavanomaisia. Hän on lisäksi järjestänyt Jyväskylässä Suuri väittelyilta -tapahtumia.

Vahvanen vihaa koneita mutta pitää ihmisistä, vaikka tunnustaakin olevansa osa-aikainen erakko. Hän kannattaa SaiPaa, on kiinnostunut Yhdysvaltain ulkopolitiikan historiasta ja julkkisblondi Maisa Torpasta. Vahvanen myös esittää mielellään tyhmiä kommentteja ventovieraille ihmisille kaupungilla.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .