Jyväskylän Pupuhuhdassa vainotaan yhä koiria – terävillä esineillä varustettua makkaraa löytyi taas

Jyväskylän Pupuhuhdassa koiria piinaava henkilö tai henkilöt jatkavat yhä toimintaansa. Keskisuomalainen uutisoi 22. huhtikuuta tapauksesta, jossa jyväskyläläinen nainen löysi Pupuhuhdantie 8:n edestä reilun kourallisen makkaranpaloja, joiden sisään oli työnnetty tabletteja, vääntynyt rautanaula, metallia ja hammastikku. Makkarat oli jätetty talon eteen.

Nyt tapauksia on ilmennyt lisää. Emilia Kalenius löysi metallilla ja koukulla varustettua makkaraa Pupuhuhdantie 8:n kohdalta sunnuntaina. Makkarat löytyivät talon takapihan puolelta kulkevan Vemmelsääri-kävelytien puolelta sunnuntaina eli 29. huhtikuuta kello 23.30.

– Myös vappuaattona aamuna samalla tavalla varustettua koiranruokaa löytyi talon numero 10 pihasta, Kalenius kertoo.

Kalenius on järkyttynyt siitä, että joku haluaa vahingoittaa viattomia eläimiä.

–  Itselleni tuli kahdeksanviikkoinen koiranpentu vasta viime perjantaina, ja löydön jälkeen näin painajaisia siitä, että pennulle kävisi jotain, Kalenius kertoo.

Kalenius kertoo tehneensä rikosilmoituksen tapauksesta. Poliisi kertoi Keskisuomalaiselle aiemmin tutkivansa 22. huhtikuuta uutisoitua tapausta vaaran aiheuttamisena. Tietoja ja vihjeitä tapauksista voi soittaa poliisin vihjenumeroon 0295 414 811 tai lähettää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.keski-suomi@poliisi.fi.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .