Jyväskylän kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa huomenna

Jyväskylän kaupungin kesätyöhaku koululaisille ja opiskelijoille käynnistyy keskiviikkona 1.2. Hakuaikaa on helmikuun loppuun saakka. Yhteensä haussa on mukana noin 270 kesätyöpaikkaa.

Kesätyöntekijät voivat työskennellä muun muassa vihertöissä, liikunta-alueiden valvonnassa tai lasten ja vanhusten hoidossa.

Paikoista noin 145 on suunnattu eri alojen opiskelijoille. Noin 110 paikkaa on vuosina 2000-2001 syntyneiden hakijoiden kesken arvottavia kahden viikon mittaisia tehtäviä. Lisäksi peruskoulun päättäneille on noin 15 avustajan paikkaa liikunnallisiin kesäjälkkäreihin.

Kesätyöstä maksettava kuukausipalkka vaihtelee noin 800 eurosta noin 1500 euroon riippuen tehtävän vaativuudesta ja hakijan koulutustasosta. Peruskoulun päättäneiden kahden viikon mittaisista pesteistä maksetaan palkkaa 335 euroa.

Kaikki kesätyöpaikat ja tehtäväkohtaiset hakemukset löytyvät osoitteesta www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/kesatyo. Hakeminen onnistuu ainoastaan verkkosivuilta löytyvän hakemuksen täyttämällä. Valintapäätökset pyritään tekemään maaliskuun loppuun mennessä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .