Jyväskylän levoton yö: Kaksi markettinäpistystä, kaahailijat ja huumekuski pitivät poliisin kiireisenä

Keskiviikon ja torstain välinen yö oli poliisille työntäyteinen Keski-Suomessa. Poliisin tehtävälistalle mahtui näpistelijöitä, kaahailijioita, huumekuski ja rattijuoppo.

Poliisille tuttuja näpistelijöitä Jyväskylän Vehkakadulla

Keskiviikkona alkuillasta poliisi otti kiinni Vehkakadulla sijaitsevasta marketista olutta näpistäneen miehen. Noin 30-vuotias mies oli juossut näpistyksen jälkeen karkuun, mutta vartija juoksi hänet kiinni.

Poliisiasemalla selvisi, että miehellä oli voimassaoleva etsintäkuulutus.

Myös myöhemmin illalla noin kello 23 poliisi otti kiinni Vehkakadulla sijaitsevasta marketista näpistäneen miehen. Kiinnijääminen oli miehelle neljäs kerta vuoden sisään.

Mies varasti kaupasta olutta, alkoholittomia juomia ja aurinkolasit. Miehellä oli hallussaan myös kuusi spraymaalipulloa ja paksu tussi, joiden hallussapitoon hänellä ei ollut lupaa. Miestä epäillään järjestysrikkomuksesta.

 

Kaahailijoita Kuhmoisissa ja Jyväskylässä

Kuhmoisissa seitsemän aikaan illalla poliisin haaviin jäi noin 20-vuotias mies, jota epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Pakettiautolla Jämsän suuntaan ajanut mies ajoi ensin 80:n nopeusrajoitusalueellla 137 kilometrin tuntivauhtia, minkä jälkeen poliisipartio kääntyi auton perään ja mittasi sille nopeudeksi 120 kilometriä tunnissa alueella, jonka nopeusrajoitus oli 60.

Puoli kahden aikaan yöllä poliisi tavoitti Jyväskylässä, Keuruuntiellä henkilöautoa kuljettaneen miehen, jota niin ikään epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Mies ajoi 80:n nopeusrajoitusalueella 128:n kilometrin tuntivauhtia.

 

Huumekuski ja rattijuoppo kiinni Jyväskylässä

Puoli yhdeksän jälkeen illalla poliisipartio pysäytti ilman valoja ajaneen henkilöauton kuljettajan Tourulantiellä Jyväskylässä. Poliisin mukaan noin 30-vuotias nainen oli ajo-oikeudeton. Hän puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti näytti positiivista. Poliisi vei naisen verikokeisiin.

Naisen kyydissä oli kaksi matkustajaa.

Puoli neljältä yöllä moottoripyöräpoliisi otti kiinni henkilöauton kuljettajan, jota epäillään rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Noin 30-vuotias mies ajoi ensin 80 kilometrin tuntivauhtia Vapaudenkadun bussiterminaalialueella, jonka nopeusrajoitus on 20. Lisäksi alueella on moottorineuvolla ajamisen kieltävä liikennemerkki. 

Poliisi lähti tarkistamaan ajoneuvoa, jolloin kuljettaja kiihdytti vauhtia ja kääntyi Kilpisenkadulle päin punaisia liikennevaloja. Kuljettaja pysähtyi Kilpisenkadun yläpäähän.

Poliisin puhallutuksen jälkeen mies kuljetettiin tarkkuusalkometrikokeeseen ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .