Jyväskylän luulöydön arvoitus selvisi

Luut olivat kuusi vuotta sitten heinikkoon kuolleen naisen.

Jyväskylässä Seppäläntien varresta viime viikolla tehdyn luulöydön arvoitus on selvinnyt. Maaperästä löytyi luunkappaleita tietöiden yhteydessä tehtävissä kaivauksissa viime viikon keskiviikkona iltapäivällä.

Poliisin tutkimuksissa on selvinnyt, että luut olivat vuonna 2012 Jyväskylässä kadonneeksi ilmoitetun Tiina Kuikon.

Viimeinen havainto kadonneeksi ilmoitetusta Tiina Kuikosta on kesäkuulta 2010. Poliisille ilmoittaminen viivästyi, koska ystävät luulivat Kuikon muuttaneen paikkakunnalta pois. Katoamistapausta tutkittaessa mikään ei viitannut rikokseen.

Poliisin nyt suorittamissa tutkimuksissa luiden löytymispaikan lähistöltä löytyi myös Tiina Kuikolle kuulunutta omaisuutta.

Poliisin mukaan vaikuttaa ilmeiseltä, että vuonna 1962 syntynyt Tiina Kuikko menehtyi kesäkuussa 2010 korkeaan heinikkoon eli samaan paikkaan, josta luita nyt löydettiin. Heinikko on maatuessaan vuosien kuluessa peittänyt hänen ruumiinsa niin, että paikan keskeisestä sijainnista huolimatta löytö tehtiin vasta nyt pintamaita kuorittaessa. Luut ovat pirstoutuneet kaivauksissa.

Koska mitään rikokseen viittaavaa ei ole ilmennyt, poliisi suorittaa asiassa kuolemansyyn tutkinnan. Kuolemansyyn tutkintaan liittyvistä asioista ei tiedoteta yksityiskohtaisemmin.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .