Jyväskylän paikallisliikenteeseen jaetaan 1000 ilmaista kokeilukorttia

Linkki järjestää Jyväskylän paikallisliikenteen Kevätralli-kampanjan 11.–24. maaliskuuta Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa. Kevätrallissa jaetaan 1 000 ilmaista kokeilumatkakorttia asiakkaille, joilla ei aiemmin ole ollut Waltti-matkakorttia.

Kokeilukortille ladataan kahden viikon edestä ilmaista matkustusaikaa. Kokeilukortti on voimassa 1.–14. huhtikuuta, jolloin sillä voi matkustaa rajattomasti kaikilla Linkki-paikallisliikenteen maksuvyöhykkeillä. Kokeilukortin rahallinen arvo on 27–44 euroa.

Kevätrallin testiajajaksi voi ilmoittautua maanantaista 11. maaliskuuta kello 8 alkaen täyttämällä ilmoittautumislomakkeen osoitteessa http://linkki.jyvaskyla.fi/kevatralli2019. Ilmoittautumisia otetaan vastaan myös Linkki-palvelupisteessä (Asemakatu 7) sekä kauppakeskuksissa kiertävällä Linkin Kevätralli -kampanjapisteellä.

Ilmoittautumisaika päättyy 24. maaliskuuta. Sen jälkeen kokeilukortit postitetaan kotiosoitteeseen tuhannelle ensiksi ilmoittautuneelle. Kokeiluun osallistuvan pitää olla 18 vuotta täyttänyt ja asua vakituisesti Jyväskylä–Laukaa–Muurame-alueella.

Uusia asiakkaita tavoitellaan tällä kertaa erityisesti aikuisista, jotka mahdollisesti ovat suosineet tähän saakka yksityisautoilua liikkumismuotonaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .