Someraivo syttyi suositun ravintolan lopetuksesta: "Samat listahitit kuin kaikissa muissakin yökerhoissa"

Keskisuomalaisen verkkolehden lukijat ovat tyytymättömiä Jyväskylän keskustan ravintolatarjontaan. KSML.fi:n kyselyssä kaksi kolmesta vastasi, ettei ole tyytyväinen keskustan ravintolatarjontaan. Joka kolmas oli tyytyväinen. Vastaajia oli kertynyt sunnuntai-iltapäivään mennessä jo 3 750.

Kysely tehtiin samalla, kun kerrottiin uutinen, jonka mukaan suosittu yökerho Giggling Marlin (GM) lopetti sunnuntaina aamuyöstä vuokrasopimuksen umpeuduttua. Kilpaileva yhtiö eli Restamax-konserni avaa kesällä GM:n paikalla uuden yökerhon. Samalla Restamax remontoi Escape-yökerhostaan peliravintolan, jossa on muun muassa biljardipöytiä sekä hohtokeilausta.

Keskisuomalaisen lukijat kommentoivat yökerhouutisia vilkkaasti. Raju-Ekin mielestä oli hyvä, että teiniräkälä (GM) poistui katukuvasta.

– GM:stä ei ole jääny mitään muuta muistikuvaa kuin ne kauheat jonot. Niitä naureskeltiin ikkunoista toiselta puolen katua, sitten joskus kun itse sinne jonotti pakkasessa ja kärvisteli, niin ei siitä paljon muuta saanut illasta irti siellä, totesi puolestaan nimimerkki Zem.

Tobenama harmitteli, että GM lopetuksen myötä poistui kaupungin ainoa yökerho, joka soitti myös muuta kuin listahittejä ja jossa eri salit pitivät oman linjansa.

– Vahvasti epäilen, että uusi omistaja romuttaa GM:n perinteen ja paikassa soi samat listahitit kuin kaikissa muissakin yökerhoissa. Edes pieni aidolle konemusiikille pyhitetty osasto (GM:n tiloissa olisi sellainen) riittäisi mainioksi syyksi käydä paikassa. Mutta katsotaan kuinka käy ja äänestän lompakollani, jos paikasta tulee muiden yökerhojen kopio. Paikassa oli kuitenkin kaupungin parhaat DJ:t, joten tappio on suuri, Tobenama kirjoitti.

Lue lisää kommentteja alla olevasta jutusta.

Suosittu yökerho lopettaa yllättäen Jyväskylässä