Uusi ravintola avaa Jyväskylän ydinkeskustassa – jopa yllättävänkin pian?

Tyhjäksi jääneeseen "Shakerin kulmaan" Yliopistonkadun ja Väinönkadun risteykseen Jyväskylässä avaa uusi pubi – mahdollisesti jo yllättävänkin pian.

Tila vapautui, kun drinkkibaari Shaker muutti tiloista kävelykadun varteen. Shakerin omistajan Kalle Lojanderin tuttavapiirin kautta tiloihin löytyi pikapikaa uusi yrittäjä, ja kuopiolainen Tulikuuma Kumpu Oy avaa kiinteistöön Pub & Club Onnin.

Yrittäjä Jyri Kettunen kertoo, että avajaispäivä riippuu siitä, kuinka nopeasti lupapaperit saadaan kuntoon.

– Viranomaisten ripeydestä riippuen avajaisia saatetaan viettää jo tulevana perjantaina, mutta kaikki riippuu lupien käsittelystä, Kettunen sanoo.

Kettunen lupaa, että uusi pubi noudattaa aikuista makua. Viikonloppuisin pubi on auki kolmeen ja arkisin kahteen asti. Terassi tulee olemaan samoilla sijoilla kuin edeltäjälläänkin.

Pub & Club Onnin taustalla on kuopiolainen yritys Tulikuuma Kumpu Oy, jolla on jo entuudestaan neljä ravintolaa Pohjois-Savossa sekä Mikkelissä.

– Jyväskylä kasvavana kaupunkina kiinnostaa plus että Lojanderin Kallen kautta avautui tilaisuus, Kettunen kertoo ideasta laajentaa toimintaa Keski-Suomeen.

Kettunen kertoo Onni-pubin valttikorteiksi asiakaspalvelun.

– Olemme suhteellisen pieni toimija, joten pystymme kuuntelemaan asiakkaita. Pubiohjelmaa on luvassa syksyllä, kun saadaan ensin homma pyörimään.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .