Jyväskylän yliopisto Suomen kolmanneksi tunnetuin

Jyväskylän yliopisto on Suomen kolmanneksi tunnetuin yliopisto. Tämä selviää Taloustutkimuksen tekemästä uudesta Korkeakoulujen imagotutkimuksesta.

Jyväskylän yliopiston maine ja tunnettuus ovat pysyneet tasaisen hyvällä tasolla liki 10 vuoden ajan.

Opiskelupaikkana Jyväskylän yliopisto on tutkimuksen mukaan maan yliopistoista viidenneksi kiinnostavin. Kiinnostusta Jyväskylän yliopistoa kohtaan löytyy laajasti eri puolilta Suomea, erityisesti Keski-Suomesta, Kaakkois- ja Itä-Suomesta sekä Pohjanmaan maakunnista.

Vastaajien mukaan Jyväskylän yliopistoon sopivat erittäin hyvin väittämät: Maine opiskelupaikkana on hyvä, koulutusalat ovat kiinnostavia ja opetus on tasokasta.

Jyväskylän yliopisto tarjoaa myös tutkimuksessa kiinnostavimpina nousevia aloja: kauppatieteellistä ja yhteiskuntatieteellistä koulutusalaa.

Tutkimuksessa kysyttiin vastaajilta, millä tavoin he yleisimmin hankkivat tietoa heitä kiinnostavasta koulutuksesta. Tiedonhankinnassa sähköisten kanavien merkitys oli ylivoimaisesti suurin.

Tämänvuotinen korkeakoulujen imagotutkimus tehtiin Internet-kyselynä maaliskuussa 2015, kohderyhmänä 1 200 alle 30-vuotiasta suomalaista.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .