Jyväskylän yliopiston professori Outi Fingerroos on Vuoden Tiedekongressivaikuttaja

Jyväskylän yliopiston professori Outi Fingerroos on valittu Vuoden Tiedekongressivaikuttajaksi.

Fingerroos palkittiin työstään, jolla hän on edistänyt kansainvälisten tieteellisten kongressien järjestämistä Suomessa. 5000 euron arvoisen palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö. Palkinnonsaajan valitsi Tieteellisten Seurain Valtuuskunta.

Fingerroos työskentelee etnologian ja antropologian oppiaineessa Jyväskylän yliopiston humanistis-yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa. Hän on ollut järjestämässä omiin tutkimusintresseihinsä liittyviä workshopeja, symposiumeja ja kongresseja vuodesta 2002, viimeisimpinä International Somali Studies Association -järjestön maailmankongressia.

– Ison kansainvälisen kongressin hakeminen ja organisointi vaatii pitkäjänteistä työtä, valmistelua ja verkostoitumista. Yksin konferenssivaikuttajaksi ei kukaan ponnista vaan ”chair” tarvitsee ympärilleen luotettavan kongressisihteerin, ennalta tutun tekijätiimin ja taustatuekseen toimivan palveluorganisaation. Jyväskylän yliopisto on ollut minulle kongressityöläisenä hyvä työpaikka, Fingerroos sanoo Messukeskus Helsingin lehdistötiedotteessa.

Vuoden Tiedekongressivaikuttaja -palkinto jaettiin nyt kuudennen kerran.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .