Jyväskylässä, Laukaassa ja Muuramessa jaetaan vielä 500 ilmaista linkkikorttia lisää – katso ohjeet, miten saat sellaisen

Jyväskylän paikallisliikenteellä on käynnissä Kevätralli-kampanja, jossa jaetaan ilmaisia kokeilumatkakortteja asiakkaille, joilla ei aiemmin ole ollut Waltti-matkakorttia. Alun perin kortteja oli määrä jakaa 1000, mutta suuren kysynnän vuoksi määrää on nostettu 1500:aan, kerrottiin tiistaina.

Kokeilukortille ladataan kahden viikon edestä ilmaista matkustusaikaa. Kokeilukortti on voimassa 1.–14. huhtikuuta, jolloin sillä voi matkustaa rajattomasti kaikilla Linkki-paikallisliikenteen maksuvyöhykkeillä. Kokeilukortin rahallinen arvo on 27–44 euroa.

Ilmoittautumisaika päättyy 24. maaliskuuta. Kokeiluun osallistuvan pitää olla 18 vuotta täyttänyt ja asua vakituisesti Jyväskylä–Laukaa–Muurame-alueella. Tarkemmat ohjeet osallistumiseen löydät täältä.

Kevätralli-kampanja on osa Linkki-paikallisliikenteen uusasiakashankintaa. Uusia asiakkaita tavoitellaan tässä yhteydessä erityisesti aikuisista, jotka ovat tähän saakka suosineet yksityisautoilua liikkumismuotonaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .