Jyväskylässä joukkotappelu huoltoasemalla – aseena maitokannu, kaksi sairaalaan

Jyväskylässä Hannikaisenkadulla sijaitsevalla huoltoasemalla oli joukkotappelu sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kahden aikaan. Aseina käytettiin esimerkiksi maitokannua.

Poliisin alustavien selvitysten perusteella tilanne sai alkunsa kahden parikymppisen, jyväskyläläisen miehen oltua tupakalla huoltamon edustalla. Tankkaamaan tulleesta autosta oli tullut ulos päihtynyt ulkopaikkakuntalainen mies. Jostakin syystä hänen ja toisen jyväskyläläisen miehen välille oli alkanut riita.

Tankkaamaan tulleesta autosta oli noussut kaksi ulkopaikkakuntalaista miestä, jotka alkoivat pahoinpidellä huoltamolla olleita miehiä lyöden ja potkien. Miehet perääntyivät huoltamon sisätiloihin, mutta pahoinpitely jatkoi myös siellä. Tässä yhteydessä muun muassa yksi hylly kaatui ja tuoleja meni rikki.

Jyväskyläläiset miehet pääsivät takahuoneeseen karkuun ja soittamaan hätäkeskukseen. Poliisipartio otti Tourulantiellä kiinni paikalta autolla poistuneet kaksi 26-vuotiasta ja yhden 22-vuotiaan miehen. Päihtyneet miehet olivat autossa matkustajina. Miehet kuljetettiin rikoksista epäiltyinä poliisiasemalle.

Jyväskyläläisistä miehistä toinen kuljetettiin ambulanssilla lääkärin tarkastukseen keskussairaalaan. Toinen lähti tarkastettavaksi omin avuin. Molemmat asianomistajat olivat selvinpäin. Tapahtumia tutkitaan pahoinpitelynä ja vahingontekona.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .