Käytännön pila vai vihje uudesta myymälästä? Jyväskylän kaupungintalon tangossa liehui maanantaina väärä lippu

Paraatiaukiolla sijaitsevaan kaupungintalon lipputankoon oli ilmestynyt maanantaiaamuna K-Citymarketin lippu.

Maanantaiaamuna Jyväskylän Kirkkopuiston läpi kulkeneita odotti kummallinen näky, kun Paraatiaukiolla sijaitsevassa kaupungintalon lipputangossa liehui K-Citymarketin lippu.

Jyväskylän kaupungin johdon sihteeri Liisa Parviainen huomasi lipun aamuyhdeksän maissa töihin mennessään.

– Normaalisti tulen vähän ennen kahdeksaa töihin, enkä olisi varmaan edes huomannut lippua, kun on niin pimeää, Parviainen kertoo.

– Nauroinkin tuossa, että onko Citymarket avaamassa myymälää tähän.

Suurta haittaa lipusta ei aiheutunut, sillä kymmeneen mennessä se oli jo ehditty laskea tangosta pois.

Parviainen ei tiedä, milloin lippu on tankoon ilmestynyt tai kuka sen on sinne nostanut. Uudenvuoden aikaan tanko oli tyhjillään, eikä Parviainen edellisenä iltana Kirkkopuiston toista laitaa kävellessään nähnyt koko lipputankoa.

Jäynän tekijän on pitänyt nähdä vaivaa saadakseen lipun korkeuksiin.

– Mistä lie sitten napattu lippu ja saatu tankoon. Tanko on niin korkea, että lippua ei ole ihan helppoa siihen saada. Ei siihen mielestäni ihan edes yletä itse, Parviainen sanoo.

Normaalisti Paraatiaukion lipputangossa liehuu Suomen siniristilippu. Tämä ei ole kuitenkaan ensimmäinen kerta, kun joku ulkopuolinen on käyttänyt keskeisellä paikalla olevaa lipputankoa hyväkseen.

– Muistelen, että joskus vuosia sitten tangossa on ollut joitain muita, itse tehtyjä lippua. Tankoon on nostettu lakanoita, joihin on piirretty jotain naamoja, Parviainen kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .