KOAS lahjoitti 20 000 euroa yliopistolle

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö eli KOAS on tehnyt 20 000 euron suuruisen pääomalahjoituksen Jyväskylän yliopistolle. KOASin toimitusjohtaja Matti Tanskanen perustelee lahjoitusta yliopiston korkealla tasolla.

– Olemme ylpeänä seuranneet yliopiston menestystä kansainvälisessä kilpailussa. Tuemme mielellämme yhteisöä, johon linkittyy opiskelija-asuminen. Haluamme samalla kannustaa muitakin toimijoita tukemaan alueemme yliopistoa, toimitusjohtaja Tanskanen toteaa.

Tanskasen luovuttaman lahjoituksen vastaanotti Jyväskylän yliopiston rehtori Keijo Hämäläinen. Hän katsoo KOASin edistävän toiminnallaan yliopiston vetovoimaisuutta.

– Laadukas opiskelija-asuminen on yliopiston tärkeä vetovoimatekijä. KOAS on tarttunut esimerkillisesti toimeen kehittääkseen opiskelijoiden hyvinvointia ja kaupunkikuvaa. Omasta puolestamme haluamme vastata opiskelijoiden ja kumppaniemme odotuksiin kehittämällä opetuksen ja tutkimuksen laatua, sanoo Hämäläinen.

Hämäläisen mukaan pääomalahjoitukset mahdollistavat yliopiston työn pitkäjänteisen kehittämisen sekä rohkeiden uusien avausten kokeilun.

KOASin taustalla ovat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta, Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta sekä ammattiopiston opiskelijakunta. Opiskelija-asuntosäätiö rakennuttaa, vuokraa ja ylläpitää asuntoja opiskelijoille Jyväskylässä. Säätiö on voittoa tavoittelematon. KOASilla on 64 kerrostaloa ja niissä yli 3700 asuntopaikkaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .