KSML.fi uudistui

Keskisuomalaisen uudessa verkkopalvelussa on keskitytty erityisesti nopeuteen ja selkeyteen.

Keskisuomalaisen verkkopalvelu KSML.fi uudistui keskiviikkona.

Lukijoille näkyvin muutos on selkeämpi ulkoasu, joka helpottaa sivuston käyttämistä, uutisten lukemista ja omien tietojen hallintaa. Palvelun sivujen latautumista on myös nopeutettu.

Uudessa verkkopalvelussa on aiempaa paremmat mahdollisuudet painottaa juttuja aiemman uutisvirran sijaan. Tavoite on, että KSML.fi antaa reaaliaikaisen kuvan siitä, mikä Keski-Suomessa, kotimaassa ja maailmalla on juuri nyt tärkeää ja kiinnostavaa.

Uuden verkkopalvelun graafinen ilme noudattelee tulevan tabloidikokoisen Keskisuomalaisen ulkoasua. Ulkoasun ovat suunitelleet kansainvälistä tunnustusta saaneet skotlantilaiset lehtisuunnittelijat Ally Palmer ja Terry Watson. Jo vuosia Keskisuomalaisen paperilehden ulkoasu-uudistuksia suunnitellut kaksikko on nyt ensimmäistä kertaa mukana myös päivittämässä KSML.fi-palvelua.

Pinnan allakin on tapahtunut paljon muutoksia: KSML.fi on muuttanut pilvipalvelimille ja tilausten hallinta on muuttunut. Muutos tuo nopeutta ja käyttövarmuutta.

Kirjautuminen sähköpostiosoitteella

KSML.fi:in kirjautuminen muuttui hieman päivityksen yhteydessä. Aiemmin tilaajat ja juttujen kommentoijat ovat kirjautuneet palveluun valitsemallaan käyttäjätunnuksella. Jatkossa käyttäjätunnus on käyttäjän sähköpostiosoite. Salasana on sama kuin aiemminkin.

Kaikille rekisteröityneille käyttäjille lähtetään keskiviikkona sähköposti, jossa kerrotaan uudesta käyttäjätunnuksesta ja uuteen palveluun kirjautumisesta.

Käyttäjätunnuksen muutos koskee myös Keskisuomalaisen näköislehteä tietokoneella, tabletilla ja älypuhelimella.

Jos viimeisimmästä kirjautumisestasi on yli kolme kuukautta, pitää palveluun rekisteröityä uudelleen sähköpostiosoitteella.

Keskustelupalsta poistui

Myös keskusteluun ja juttujen kommentointiin on tehty muutoksia. Keski-Suomi 24/7 -keskustelupalstaa ja keskustelut siirtyvät juttujen yhteyteen.

Sivustolla ei ole enää palstaa, jonne käyttäjät perustavat keskusteluketjuja, vaan kommentit kirjoitetaan suoraan jutun perään. Päätöksellä halutaan elävöittää keskustelua uutisaiheista.

Juttuja pääsee kommentoimaan kirjautumalla sivustolle sähköpostiosoitteella ja salasanalla.

Samalla sähköpostitunnistautumisella voi jatkossa kirjautua koko Keskisuomalaisen-konsernin lehtien verkkopalveluihin. Samoilla tunnuksilla lukija voi esimerkiksi myös hallita tilauksiaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Kotimaa

Koneyrittäjien hallituksessa jatkaa kaksi nimeä Keski-Suomesta

Keskustan varapuheenjohtaja Petri Honkonen torjuu ajatuksen kotihoidontuen poistosta yli 3-vuotiailta sisaruksilta

Kun Maryam Mousapour muutti lastensa kanssa Iranista Jyväskylään, Pupuhuhdassa odotti liki tyhjä asunto – Nyt elämä Suomessa on hyvä

Rattijuoppo peruutti autonsa ojaan Äänekoskella – kovat promillet toivat ehdottoman vankeustuomion, vaikka kyse oli ensikertalaisesta

Jyväskylän torin muutto Asema-aukiolle on viivästynyt: Kysyimme myyjiltä ja asiakkailta sunnuntaina, miten torilla menee nyt – Näin he vastasivat

Postin työriitaa ratkoo seuraavaksi valtakunnansovittelija

Lakivaliokunnan puheenjohtaja lähestymiskielloista: hakemus maksuttomaksi, kieltoon määrätty sähköiseen valvontaan, rikkojille kovemmat rangaistukset

Vessariitaa rauhoitelleen miehen ravintolailta päättyi ambulanssiin Jämsässä – vamman aiheuttaneen maksettavaksi yli 21 000 euron korvaukset

Sisäministeri Ohisalo pyytää poliisilta selvitystä viime päivien mielenosoituksista – näin poliisi perustelee toimintaansa

Silja Europan matkustajille ei tiedotettu kuolemantapauksista – "Sain tiedon uutisista"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.