Kadonneen Erkki Koiviston etsintä jatkuu Jämsässä: "Toistaiseksi mysteeri"

90-vuotiaan Erkki Koiviston etsinnät jatkuvat Jämsässä. Tiistaina iltapäivällä mies oli edelleen kateissa, eikä poliisin tähän mennessä saamien yleisövihjeiden tarkastaminen ollut johtanut miehen löytymiseen. Viimeisin havainto kadonneesta on viikko sitten tiistailta 16. huhtikuuta Jämsästä, jossa mies asuu yksin.

Mahdollisesti Koivisto on kuitenkin ollut kotonaan Jämsän keskustassa vielä keskiviikkona, sillä asunnossa tehtyjen tutkimusten mukaan keskiviikon lääkkeet oli otettu. Myös puhelin ja lompakko löytyivät asunnolta.

– Toistaiseksi katoaminen on mysteeri, rikoskomisario Veli-Pekka Välisaari totesi.

Poliisi suoritti viikonlopun aikana maastoetsintöjä koiran kanssa Jämsän kuntopoluilla, mutta viitteitä miehestä ei saatu. Mies on ikäänsä nähden hyvässä kunnossa ja kova kävelemään.

Katoamishetken vaatetuksesta ei ole varmaa tietoa, mutta yleensä Koivisto on käyttänyt ulkoilupukua, lenkkikenkiä ja lippalakkia. Mies on noin 170 senttiä pitkä, normaalivartaloinen tai hoikka.

Tietoja ja havaintoja kadonneesta otetaan vastaan virka-aikana Jämsän poliisin numerossa 0295 414 731 ja muina aikoina hätänumerossa 112.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.