Kaikki Palokan postissa olleet lähetykset tuhoutuivat kauppakeskuspalossa – postipalvelut siirtyvät Seppälän Citymarketiin

Kaikki Palokan postipisteessä olleet lähetykset tuhoutuivat perjantaisessa ostoskeskuksen tulipalossa Jyväskylässä. Postista noudettavat lähetykset siirtyvät pakettiautomaatteihin ja Jyväskylän Seppälän K-Citymarketiin, tiedottaa posti.

Palokan keskustan ostoskeskuksessa roihunnut tulipalo vahingoitti Palokan K-Market Jälkkäriä ja sen yhteydessä olevaa postia. Ostoskeskuksessa on toiminut lisäksi ainakin R-kioski, parturiliike ja pizzeria.

– Tänään saimme siirrettyä lähetykset Seppälän toimipaikkaan ja postipistepalvelut toimivat väliaikaisesti siellä, kertoo Postin palvelupisteverkoston johtaja Lasse Huttunen.

Posti selvittää lähetysten vastaanottajat ja on yhteydessä heihin, joiden yhteystiedot löytyvät lähetysten sähköisistä tiedoista.

Posti ohjeistaa vastaanottajan olemaan yhteydessä lähettäjään, joka tekee tiedustelun ja mahdollisen vahingonkorvausvaatimuksen Postille.

Tulipalolla ei ole vaikutusta postinjakeluun.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .