Kaksi ihmistä loukkaantui pakettiautojen kolarissa Muuramessa – Ysitie jälleen auki liikenteelle

Kaksi pakettiautoa kolaroi Muuramessa Ysitiellä keskiviikkona pian yhdentoista jälkeen aamupäivällä. Kolarissa loukkaantui kaksi miestä. 

Autot ajoivat toisiaan päin vastakkaisista suunnista ja törmäsivät toisiinsa. Tässä vaiheessa onnettomuuden tarkemmista syistä ei ole tietoa, mutta poliisi tutkii onnettomuuteen johtaneita syitä parhaillaan.

– Loukkaantuneet olivat pakettiauton kuljettajia. Toisessa pakettiautossa oli lisäksi matkustajana yksi nainen, joka ei silminnähden loukkaanunut onnettomuudessa, kertoo palomestari Pentti Partanen.

Onnettomuus haittasi päivällä merkittävästi liikennettä, sillä Ysitie oli noin kaksi tuntia suljettuna onnettomuuspaikan kohdalta. Tarkka onnettomuuspaikka on Muuramen ja Keljonkankaan risteyssillan välillä. Poliisi ohjasi onnettomuuspaikalla liikennettä kiertotielle, joka kulkee Vanhan Nelostien kautta.

Molemmat pakettiautot rusentuivat onnettomuudessa hinauskuntoon. Toisessa pakettiautossa oli onnettomuushetkellä myös peräkärry.

 

Uusimmat

Kotimaa

Ylen päätoimittaja pyysi Jyväskylän yliopistolla anteeksi rekryvideon aiheuttamaa närää – "Keskustelu ei todellakaan ollut mitään hymistelyä"

Ärrävikainen joutuu jonottamaan Jyväskylän seudulla jopa viisi kuukautta – seuraavaksi kokeillaan puheterapeutin vastaanottoa netissä

Järviä rehevöittävästä vieraslajista voi tulla tärkeä biokaasulähde tai lannoitetta – se selviää kolmen vuoden päästä

Sää viilenee mutta kuivuus jatkuu – juuri nyt ilmassa on paljon koivun siitepölyä

Jyskän asukkaat sammuttivat palon asuinalueen läpi menevällä polulla

Isän odottamaton kuolema lähensi Heikki Herliniä ja Riikka-siskoa: "On hyvin tärkeää, että ihmisiä katsotaan ilman massiivisia lokerointeja"

Päiväkodin hoitajaa syytettiin 5-vuotiaan lapsen pahoinpitelystä Jyväskylässä: "Oikeutettu ja hyväksyttävä menettely"

Valiokuntien puheenjohtajuuksista kiinnostava jako: perustuslakivaliokunta SDP:lle, sote-valiokunta keskustalle ja ulkoasiainvaliokunta perussuomalaisille

Eduskuntaryhmät jakoivat valiokuntien puheenjohtajuuksia: Suuri valiokunta vihreille, perustuslakivaliokunta SDP:lle

Petäjäveden liikenneympyrän lähellä savusi – syynä käsistä lähtenyt heinien poltto

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.