Kaksi rekkaa törmäsi Viitasaarella – yksi loukkaantui vakavasti

Toinen rekoista on nostettu ja liikenne kulkee molempiin suuntiin.

Yksi henkilö loukkaantui vakavasti kahden täysperävaunullisen rekan törmäyksessä Viitasaarella varhain keskiviikkona. Onnettomuus sattui Nelostiellä Viitasaaren Ilmolahdella Jouhtenon kohdalla noin kello 5.30.

Nelostien liikenne oli poikki aamulla, mutta alkoi sujua uudestaan yhdentoista aikaan molempiin suuntiin. Myös raskas liikenne pääsee kulkemaan onnettomuuspaikan ohi.

Onnettomuus sattui, kun rekat ajoivat vastakkaisiin suuntiin. Törmäyksessä pohjoisesta päin tullut rekka osui toisen perävaunuun ja kaatui kyljelleen Jouhtenolammen tuntumaan ojaan, Partanen kuvailee.

– Onnettomuudessa oli kaksi osallista, molempien rekkojen kuljettajat. Toinen heistä loukkaantui vakavasti ja toinen ei ollenkaan, palomestari Anssi Partanen kertoo.

Pelastuslaitos irrotti loukkaantuneen kuljettajan rekasta ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan. Loukkaantunut kuski oli kyljelleen kaatuneessa rekassa.

Elintarvikkeet levisivät pitkin Nelostietä

Toinen rekoista kuljetti haketta ja toinen elintarvikkeita. Elintarvikkeet levisivät monen sadan metrin matkalle pitkin Nelostietä. Hakerekka taas päätyi kyljelleen veteen.

– Veteen kaatunut rekka menee lunastukseen. Myös toisen rekan perävaunu on lunastuskunnossa, Partanen arvioi.

Pelastustyöt onnettomuuspaikalla saatiin päätökseen jo aamulla. Myös tielle kaatuneet elintarvikkeet oli raivattu kasaan kello kymmeneen mennessä.

Henkilöautoliikennettä ohjattiin kiertotielle. Raskaalle liikenteelle oli erillinen kiertotie tien 77 kautta.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .