Mies yritettiin tappaa ikkunan läpi – Kaksi epäiltyä vangittiin tänään

Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tänään perjantaina kaksi suolahtelaista henkilöä epäiltyinä todennäköisin syin murhan yrityksestä. Vuonna -82 syntynyttä suolahtelaismiestä yritettiin ampua ikkunan läpi uudenvuodenaattona aamuyöstä kello kolmen aikoihin Suolahdessa Pölkinkadulla. Varsinainen luoti ei osunut uhriin, hän sai tilanteessa lieviä vammoja.

Toinen nyt vangituista otettiin kiinni myöhemmin uudenvuodenaattoaamuna piiritystilanteen jälkeen Jyväskylän Kirrissä Lintukankaantiellä sijaitsevista moottoripyöräkerho Cannonballsin kerhotiloista. Toinen otettiin kiinni Suolahdesta. Myös kolmas suolahtelaishenkilö on edelleen kiinniotettuna ja hänen mahdollisesta vangitsemisestaan päätetään huomenna lauantaina.

Poliisi ei kerro tutkinnallisista syistä epäillyistä heidän tarkkoja ikiään tai edes sukupuoliaan. Asiaa käsiteltiin käräjäoikeudessa suljetuin ovin.

– Tutkinta on alkuvaiheessa, teon motiivi ei ole vielä selvillä. Varsinaisiin moottoripyöräkerholaisiin ei kohdistu mitään epäilyjä. Murhayrityksestä epäillyillä on kuitenkin ollut jotain kytköksiä tai tuttavuuksia kerhon suuntaan, tutkintaa johtava rikoskomisario Markku Latvala Sisä-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Latvalan mukaan osallisten kertomukset tapahtumista ovat ristiriitaisia.

– Tapahtumapaikalla ei ole kuitenkaan ollut edeltävää riitaa, hän kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .