Kallis polttoaine lomalaisten riesana

Kallis polttoaine tuntuu tänä kesänä lomalle matkustavan kukkarossa. Monet lentoyhtiöt ovat nostaneet hintojaan viime vuodesta kalliin polttoaineen takia. Myös laivamatkat ja bussiliput ovat kallistuneet viime kesästä.

Bussilippujen hinnat voivat nousta jo tämän kesän lomakauden aikana.

Liikenne- ja viestintäministeriössä on käsiteltävänä Linja-autoliiton taksankorotusesitys. Liitto esittää hintoihin noin kuuden prosentin korotusta heinäkuun alussa.

Lentoyhtiöt eivät aio nostaa lippujen hintoja kesällä, vaikka polttoainekustannukset ovat nousseet. Hintoja ei nosteta, koska yhtiöt pelkäävät matkustajamäärien pienenevän.

Lippujen hintoihin on viime vuoden aikana lisätty polttoainemaksu. Yhtiöt nostavat lentojen keskihintaa myös vähentämällä tarjouslentojen määrää.

Uusimmat

Kotimaa

Lotossa ja Jokerissa jaettiin lauantaina miljoonia: Täällä voittorivit pelattiin

Naisten ja lasten odotus Isis-leireillä voi olla pitkä, eikä viranomaisilla ole valmiita vastauksia

Karstulalainen lääkäri Ilkka Kunnamo tekee työkaluja kollegoilleen ympäri maailmaa – hoitosuositusten kehittäjä haluaa terveyskeskuksiin lisää lääkäreitä

Vaalipäiväksi saapuu lounaasta sateita – äänestäjän kannattaa olla ajoissa liikkeellä

Jyväskylän yliopiston promootio kokosi 700 ihmistä juhlimaan: "Tämä on kerran elämässä -kokemus" – Katso kuvasarjasta tunnelmat lauantailta

Jyväskyläläinen Petra Roivainen, 28, sai vinkkejä vauva-arkeen Palokan neuvolassa – Uusi Vauvan kaa -tapahtuma on tarkoitus järjestää jatkossa kahdesti vuodessa

Jyväskylän yliopiston promootiokulkue on peruttu sateen vuoksi – Kulkue vaihtuu bussikyyteihin

Eurovaalipaneeli vaati EU:lta tiukempaa ilmastopolitiikkaa –  vasemmiston Modig: "Päästöoikeuksien hinta on aivan liian pieni"

Salon Seudun Sanomat: Hallitusneuvotteluissa haetaan keinoja sähkönsiirtomaksujen alentamiseen

Humalassa huomattavaa ylinopeutta poliisia Laukaassa paennut mies sai ehdollisen vankeustuomion

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.