Kanervan viesti: "Miten sä hoidat ettei tule juttuja lehtiin"

Tiistaina osaan kaupoista tullut Hymy julkaisi yhteensä 24 tekstiviestiä, jotka ulkoministeri Ilkka Kanervan (kok.) lehden mukaan lähetti eroottiselle tanssijalle Johanna Tukiaiselle. Julkaistut viestit on lähetetty tammikuun puolivälin ja maaliskuun alun välisenä aikana.

Ne sisältävät osittain varsin suoraa vihjailua, mutta ulkoministeri ei puhu suoraan seksuaalisesta kanssakäymisestä tanssijan kanssa. Kanerva väitti aiemmin, että viestit käsittelevät lähinnä työasioita. Ainakaan Hymyn julkaisemista viesteistä työasioita ei juuri näytä löytyvän.

Hymyn julkaisemat ovat vain murto-osa kaikista Kanervan lähettämistä tekstiviesteistä, sillä julkisuudessa liikkuneiden tietojen mukaan ministerin kännykästä lähti yhteensä jopa parisataa viestiä.

"Minusta on ihana joskus katsoa kun kumppani käy kuumana ja näyttää mistä on kyse. Et taida uskaltaa?" Kanerva kirjoitti 20. helmikuuta.

"Kaksikin käy, mies mukana. Tarkoitin illallista, jos nainen (naiset) viettelevät ja rupeaa tekemään mieli. Mikä neuvoksi", hän kirjoitti niin ikään 20. helmikuuta aamuyöllä.

"Miten ois koskettaa yökerhossa sua sormilla", ministerin viestittely jatkui.

"Ei eilenkin olisi saattanut käydä. Sä kehut niin systeriäsi että kohta alan kiinnostua hänenkin näkemisestään", Kanerva kirjoitti maaliskuun alussa.

"Joo mut miten sä hoidat sen ettei tule mitään juttuja lehtiin. Se on mahdotonta. Nyt ei tapahtunut mitään etkä sä hölötä tyhjiä. Muuten ok. Oletko kapakassa?" ulkoministeri kirjoitti 19. tammikuuta ennen kello kahta aamuyöllä.

Hymyn päätoimittaja Esko Tulusto kirjoitti, että lehti julkaisee vain osan viesteistä, koska se ei halua edistää tirkistelyä. Hänen mukaansa nyt julkaistut viestit edustavat koko viestimassan sisältöä.

- Haluamme antaa vastauksen kysymykseen, mitä on tapahtunut todella ja onko Kanerva valehdellut tekstiviestejä selitellessään, hän totesi.

Stubb astuu Kanervan tilalle jo perjantaina

Uusimmat

Kotimaa

Lähihoitajaksi voi vielä keväällä päästä ilman soveltuvuuskoetta – kaikki oppilaitokset eivät ota kokeita käyttöön

Suomi jarruttaa Euroopasta vietävän tiedusteluteknologian tehokkaampaa valvontaa

Turvapaikanhakija ei tiennyt juristiaan oikeustaistelun aikana – Abraham kertoo joutuneensa pakkopalautetuksi hengenvaaraan väärällä nimellä

Minna Canth -kirjailija Minna Rytisalo veti pääkirjaston Minnansalin ääriään myöten täyteen – vaikuttajan Jyväskylän-vuodet nousevat nyt uuteen arvoon

Kaksikko ryösti kaupan Paraisilla, poliisi nappasi epäillyt koiran avulla

Väitöstutkimus: D-vitamiinin puutos vaikuttaa useiden sairauksien syntyyn – tämän verran suomalainen tarvitsee ravintolisää päivässä

Linja-auto ja aura-auto kolaroivat jäisellä tiellä Loimaalla –  matkustajat selvisivät säikähdyksellä

Turistibussi jumahti jyrkkään ylämäkeen Riihivuorentiellä ja valui päin puita ja sähkölinjoja – yksi loukkaantui

Vuoden Matti on meteorologi Matti Huutonen – Nykänen sai tittelin ensimmäisenä 1983

Viikonloppu lämmin koko maassa, vuoden korkein lämpötila mitattiin Juupajoella – pakkanen häätää kevään tunnun ensi viikolla

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.