Kuski lääkkeissä, auton alle jäänyt loukkaantui vakavasti: Poliisi kaipaa BMW:stä vihjeitä

Keskiviikkoisessa onnettomuudessa Kangasniemellä auton alle jäänyt jalankulkija loukkaantui vakavasti. Nainen vietiin ambulanssilla Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Onnettomuus sattui hieman puolen päivän jälkeen. Etelästä Hokan suunnasta tullut auto oli matkalla kohti Kangasniemen kirkonkylää, kun kuljettaja menetti autonsa hallinnan Otto Mannisen tiellä.

Onnettomuuspaikka oli oikealle kaartuvassa mutkassa. Jalankulkija oli liikkeellä tien oikealla puolella kevyen liikenteen väylällä, jonne auto suistui.

Todistajien mukaan autolla oli kulkenut huomattavaa ylinopeutta. Auto oli myös ohitellut muita autoja hetkeä ennen törmäystä. Kuljettajana olleen miehen epäillään olleen lääkkeiden vaikutuksen alaisena auton ratissa.

Autoilijaa epäillään törkeästä liikenteen vaarantamisesta, ruumiinvamman tuottamisesta ja rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Autoilija tavoitettiin onnettomuuspaikalta tuoreeltaan. Poliisi kaipaa kuitenkin lisää tietoa BMW-merkkiseen farmariautoon liittyen ennen ulosajoa. Havainnot voi ilmoittaa Mikkelin poliisin puhelinnumeroon 029-5455413 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Täsmennys klo 16.02. Autoilija tavoitettiin onnettomuuspaikalta tuoreeltaan.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .