Kannonkoski kutsui kolme kunnanjohtajaehdokasta haastatteluun

Kannonkoski kutsuu kolme kunnanjohtajaehdokasta haastatteluun. Kunnanhallitus päätti maanantai-iltana, että kutsun saavat varatuomari Juha Regelin (s. 1961) Oulusta, filosofian maisteri Markku Vehkaoja (s. 1966) Kauhavalta sekä Jyväskylän aikuisopiston entinen rehtori Marko Noronen (s. 1968) Kokkolasta.

Haastattelut ovat ensi maanantaina Piispalassa. Haastatteluihin osallistuu myös kunnanvaltuusto. Haastatteluiden jälkeen kunnanhallitus päättää, tarvitaanko soveltuvuustestejä.

– Jos testejä ei tarvita, valinta voi tulla jo syyskuun valtuustoon. Emme hätiköi eikä jatkohaku ei ole poissuljettu. Toivottavasti uusi johtaja löytyy tästä kolmikosta, sanoo kunnanhallituksen puheenjohtaja Asko Hänninen (kesk.).

Kannonkoski hakee johtajaa, jolla on kunta-alan kokemuksen lisäksi vahva elinkeinoelämän tuntemus. Regelinillä on asianajotoimisto Oulussa. Vehkaojalla on työhyvinvointiin liittyvä yritys. Hänellä on myös upseeritausta. Marko Noronen irtisanoutui Jyväskylän aikuisopiston rehtorin tehtävästä viime joulukuussa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .