Kansa on puhunut: JYPin uusi maalilaulu ei ole kummoinen – "Vanhaa tulee ikävä"

JYPin tuore maalilaulu on saanut penseän vastaanoton mikäli Keskisuomalaisen verkkosivuille avatun kyselyn tuloksia on uskominen.

40 sekunnin mittainen, sekä rock-yhtye Kissin että Bob Marleyn kappaleita jäljittelevä ralli on ollut alkuviikosta lähtien kuunneltavissa Champions Hockey Leaguen (CHL) sivuilla osana faniäänestystä CHL:n parhaasta maalibiisistä. Äänestys päättyy 19. lokakuuta.

Päivän puntaroinnin jälkeen Keskisuomalaisen lukijaraadin tuomio näyttää huomattavan selvältä; yli puolet vastaajista (51%) totesi uuden maalikappaleen huonoksi.

Hyvänä uutta maalilaulua pitää vain viides vastaajista (21%), ja vajaan kolmanneksen mielestä se menettelee (28%). Ääniä kyselyyn on tähän mennessä annettu noin 500.

– Negatiivista siinä on minusta se alussa oleva sireeniosuuden pituus. Se on aivan liian pitkä. Positiivista on se, että oijoijoi on säilytetty. Se on ollut ihmisten mieleen ja siihen on helppo lähteä mukaan, Hurrikaanisydänten pitkäaikainen aktiivijäsen ja JYP Fan Clubin puheenjohtajanakin toiminut Tomi Heikkinen arvioi.

– Henkilökohtaisesti minusta maalilaululla ei ole niin väliä, kunhan se soi kotipelissä vähintään kuusi kertaa. Arvio on jotain hyvän ja huonon väliltä. Vanhaa tulee ikävä.

Maalilaulun uusimisen taustalla on aiemmasta versiosta vastanneen jyväskyläläisartisti Pojun eli Pasi Heinosen ja JYPin välillä leimahtanut riita viime keväänä, jossa Poju kielsi seuralta kappaleen käytön tulevalla kaudella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .