Kansanedustaja Jouni Kotiahon kolumni vihervasemmistosta sai aikaan mielipidekirjoitusten vyöryn – "Aurinko ei nouse perussuomalaisten käskystä"

Perussuomalaisten jämsäläisen kansanedustajan Jouni Kotiahon viime lauantainen vierailijakolumni Keskisuomalaisessa on kirvoittanut runsaasti kriittisiä mielipidekirjoituksia.

Kotiaho kirjoitti kolumnissaan näkemyksestään, jonka mukaan vihervasemmisto on pitkään pyrkinyt romuttamaan kansalaisten perustuslaissa turvattua sananvapautta Suomessa.

Keskiviikon Keskisuomalaisessa Kotiahon kirjoitukseen tarttuu muun muassa Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Irma Hirsjärvi (vas.).

– Kotiahon syytöksen ydintä ei hahmota. Miten, millä tavalla, missä yhteyksissä tai kenen toimesta tämä ”vihervasemmisto” sananvapautta nyt oikein uhkaa? Hirsjärvi kysyy.

Hirsjärvi tarttuu myös Kotiahon väitteeseen siitä, että "Jämsän Perussuomalaisten vuosien vaatimusten jälkeen Maahanmuuttovirasto vihdoinkin lakkautti Jämsän vastaanottokeskuksen".

– Kansanedustaja toteaa, että kesäloma on mukava aloittaa, koska hänen puolueensa ansiosta Jämsän vastaanottokeskus lopettaa. Uutinen Kotiaholle: näin ei ole. Myöskään aurinko ei nouse, sade ei ala eikä ruoho kasva perussuomalaisten keskuspuolueohjelman käskystä. Sen voi toki todeta, että toivotan hyvää kesälomaa, se tulee kansanedustajalle ilmeisesti tarpeeseen, Hirsjärvi kirjoittaa.

Voit lukea Hirsjärven mielipidekirjoituksen kokonaisuudessaan tästä.

Sanansa Kotiahon kolumnista sanovat keskiviikon lehden mielipidepalstalla myös Jyväskylän varavaltuutettu Oskari Rantala (vas.), eläkkeellä oleva tiedottaja Kaarina Heiskanen sekä yhteiskirjoituksessaan Jämsän kaupunginvaltuutettu Tommi Tapiainen (vihr.) ja sivistyslautakunnan jäsen Saara Peutere-Heikka (vihr.).

Tiistain Keskisuomalaisessa puolestaan jyväskyläläinen Ville Rokala tarttui mielipidekirjoituksessaan Kotiahon väitteeseen siitä, ettei Suomessa olisi rasismia käytännössä lainkaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kansanedustaja Jouni Kotiahon kolumni: Vihervasemmisto on uhka sananvapaudelle

Perussuomalaisuus on uhka huumorille

Hallitseeko Suomea todella vihervasemmisto?

Kansanedustaja lasketteli haittapuhetta?

Kotiaholta väärä väite Jämsän vastaanottokeskuksesta

Suomi oli EU:n vertailun rasistisin maa

Kommentointi on suljettu