Karkkilan turmapaikka raivattu - loukkaantuneilla ei hengenvaaraa

Liikenneviraston mukaan Karkkilan onnettomuuspaikan raivaustyö on ohi ja liikenne Kakkostiellä sujuu normaalisti. Liikenne oli aikaisemmin päivällä kokonaan poikki yli kolme tuntia henkilöauton ja linja-auton nokkakolarin takia.

Onnettomuudessa kuoli henkilöauton kuljettaja ja 18 loukkaantui. Linja-autossa oli kyydissä eläkeläisryhmä.

Poliisin tutkinnan mukaan Helsingin suunnasta tullut henkilöauto ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä vastakkaisesta suunnasta tulleen linja-auton kaistalle ja törmäsi bussin keulaan. Turma sattui Kakkostiellä Karkkilassa Uudellamaalla puolenpäivän jälkeen.

Töölön sairaalan päivystävä lääkäri Vincent van Iterson sanoo STT:lle, että kolme vakavimmin loukkaantunutta kuljetettiin Töölön sairaalaan Helsinkiin. Potilailla ei ole hengenvaaraa tai leikkauksia vaativia vammoja, mutta van Itersonin mukaan he jäävät yön yli sairaalaan tarkkailuun.

Eläkeläisryhmää kuljettanut linja-auto oli tilausajoja tarjoavan vaasalaisen AB Oskar Haglund Oy:n auto. Toimitusjohtaja Boris Haglundin mukaan ryhmä oli matkalla Kristiinankaupungista Helsinkiin nelipäiväiselle lomalle.

- Matkanjohtajan mukaan vastaantuleva auto oli ajanut suoralla tiellä kovaa vauhtia päin. Linja-auto oli yrittänyt väistää. Kuljettaja loukkaantui onnettomuudessa vakavimmin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.